תפוח ובצל מלית
תפוח ומילוי בצל עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 130 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי פוג'י, מרק עוף, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: תפוח, בצל ומילוי חמוציות, הודו עם תפוח-ו-caramelised-מילוי בצל, ו בשר חזיר צלוי עם תפוח, בצל ומילוי שזיף מיובש.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים אותם לקוביות ומניחים בצד.
מוסיפים חמאה לסיר על אש בינונית על הכיריים. לאחר מותך, מוסיפים בצל, סלרי, שאלוט, שום ומלח.
מטגנים את הירקות עד מתרכך, על 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב מרק עם תחליף ביצה ומערבבים ביסודיות. תניח בצד.
הסר את הסיר מחום ולהוסיף תפוחים, פטרוזיליה, וצימוקים.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
מוסיפים קוביות לחם קלויות לתערובת המרק ומערבבים למעיל.
מוסיפים תערובת ירקות-תפוח ומערבבים בעדינות. קוביות הלחם צריכות להיות לחות אבל לא רוויות.
מוסיפים כמה כפות נוספות של מרק למעיל, במידת הצורך.
לרסס צלחת אפייה בינונית עם תרסיס nonstick.
העברת תערובת מלית לתבנית האפייה. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור במשך 20 דקות.
הסר רדיד, באמצעות מזלג, להתפיח בעדינות לארגן מחדש מלית. חזור לתנור, חשוף.
אופים עד העליון הוא חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
בעוד המילוי הוא עדיין חם, לערבב בעדינות, במידת הצורך. לטרוף!