תפוח חם ופריך דובדבן מיובש
תפוח חם ופריך דובדבן מיובש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מספק כ 6 מנות . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קצפת, אגוז מוסקט, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פריך אגס מיובש-Custard Cherry, אווז פריך עם מילוי דובדבנים מיובשים, ו אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-Streusel אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר תבנית אפייה על החלק התחתון של התנור כדי לתפוס כל נשפך. בקערה בינונית, לשלב את שיבולת השועל מגולגל עם סוכר חום, קמח, 1 1/2 כפיות של הקינמון והמלח.
מוסיפים את החמאה המומסת וזורקים עד שתרטבו באופן שווה, ואז צובטים את הציפוי לפירורים גדולים.
בקערה, לזרוק את התפוחים עם דובדבנים, סוכר מגורען, דבש, מיץ לימון, אגוז מוסקט ונשאר 1/2 כפית קינמון.
מורחים את התפוחים בצלחת פשטידת 9 אינץ ' עמוקה. לפזר את הפירורים על התפוחים כל הדרך לקצה.
אופים במשך כ 45 דקות, או עד שהתפוחים רכים, המילוי מבעבע והציפוי זהוב.
תן מנוחה במשך 20 עד 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת.