קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

תרד מוקפץ וצנוברים

תרד מוקפץ וצנוברים
תרד מוקפץ וצנוברים נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. אם יש לך שאלוט, שמן canolan, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תרד מוקפץ עם צנוברים קלויים, תרד מוקפץ עם שעועית לבנה וצנוברים, ו תרד מוקפץ עם צנוברים וצימוקים זהובים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
2
להוסיף שאלוט; saut 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
להוסיף תרד; לטגן 2 דקות או עד wilts תרד. מערבבים צנוברים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח