תרד מוקרם וספגטי טופו הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, ספגטי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תרד שמנת וספגטי עגבניות, ספגטי עם לימון, צ'ילה ותרד שמנת, ו טופו מזוגג מייפל עם סקווש ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים עגבניות, לחתוך את הצדדים, על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטפטף עגבניות עם 2 כפיות שמן; מפזרים באופן שווה עם 1/4 כפית פלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-
4
אופים ב 450 במשך 7 דקות או עד מכרז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
שלב הנותרים 2 כפיות שמן, נשאר 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי, תרד, טופו, ואת הבא 5 מרכיבים (דרך שום) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
רוטב סויה 1 כף שומשום
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
6
מערבבים תערובת תרד ופסטה במחבת גדולה; מבשלים על אש נמוכה 2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם. מערבבים בעדינות עגבניות וצנוברים קלויים.