תרד ממולא תרד ברוטב יום ראשון עם פפרדל יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 2321 קלוריות, 114 גרם חלבון, ו 108 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 83% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, כובעי פטריות פורטבלה, עלה דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו רוטב יום ראשון עם נקניק וברסיול, קליפות ממולאות נקניק ותרד ליום ראשון, ו בראסיול חזיר עם טליאטלה ורוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לברזיול: להפשיר, לנקז ולסחוט את התרד האורגני הקפוא יבש במגבת מטבח נקייה ולהפריד בקצות האצבעות תוך כדי הוספה לקערת ערבוב. מתבלים את התרד במלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים לקערה את הביצים הקשות הקצוצות, הדומדמניות, הצנוברים, השום הקצוץ דק והגבינה ומשלבים בעדינות. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומסדרים כל סטייק עם אחד הקצוות הצרים בקרבתכם. מחלקים את המילוי באופן שווה בין פרוסות הבשר. מפזרים את המילוי על הבשר ומשאירים קצה או גבול בגודל 1/2 אינץ ' בצדדים. מקפלים את הקצה מעל המילוי ותוחבים את הקצוות בזמן שאתה מגלגל כל צרור כדי לאבטח את המילוי. עוטפים ומגלגלים את שאר הצרורות ומאבטחים בעזרת חוט מטבח לכיסוי הקצוות והאמצע, כמו גלישת חבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגל
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
דומדמניות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים תנור הולנדי גדול עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה כמה סיבובים של התבנית על אש בינונית-גבוהה. משחימים את צרורות הבשר 6 עד 8 דקות כדי לקרמל את הבשר באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מוציאים את הצרורות מהתבנית ומוסיפים 1 כף שמן זית נוסף, נותנים סיבוב של התבנית לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הגזר הקצוץ, הבצל, השום הפרוס, עלה הדפנה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזיר
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
תן את הירקות לבשל 5 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן מערבבים את רוזמרין קצוץ מרווה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים לפיתוח הניחוח, ואז מוסיפים את היין הלבן ומגרדים את טפטופי התבנית. מערבבים פנימה את ציר העוף והעגבניות. שוברים את העגבניות בעזרת כף או מועך תפוחי אדמה. מביאים את הרוטב לבועה, מוסיפים את הבשר בחזרה לסיר ומנמיכים את החום לרתיחה, מכסים ומבשלים 2 שעות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שדי פסיון אם )
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
לאחר 2 שעות, מחממים את הנקניקיות במחבת עם כף שמן זית כתית מעולה, סיבוב של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הקישורים השחומים לרוטב ומטבלים אותם בעדינות, מקננים אותם עם צרורות הבשר. מבשלים את התערובת 30 דקות נוספות לבישול הנקניקיות ומשלבים את טעמם לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
7
הביאו סיר מים לרתיחה לפסטה. ממליחים את המים ומבשלים את הפסטה לאל דנטה. שמרו כוס נוזל בישול עמילני רגע לפני הניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוציאים את צרורות הבשר לפלטה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מוציאים את הנקניקיות לצלחת נפרדת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10
מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר חם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים 1 כף חמאה, חתוכה לחתיכות, ומחצית מהרוטב, זורקים לשילוב, מוסיפים מעט מי בישול עמילניים כדי שהכל יתאחד עבורכם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
12
חותכים את החוט מהבשר ומגישים את הבשר מנוקד ברוטב נוסף ומפזרים פטרוזיליה טרייה על צלחות ארוחת ערב גדולות עם פסטת פפרדל חמה ומעליה בזיליקום טרי וקצת פרם מגולח לצד.
מרכיבים שתצטרך
Pappardelle
מפאלדי טרי אם אפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
13
הערת קוק: שמרו את הנקניקיות ואת כל כפות הרוטב שנותרו לארוחת איפור בהמשך השבוע. פתח נקניק פנים, 3 כריכי פלפל ובצל עם פרובולון, מתכון כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
14
ציוד מיוחד: חוט מטבח .
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
1
אם אתם מבשלים ארוחה מקדימה עם לחם שלא ישמש במשך כמה ימים, הכניסו למקפיא בשקית אטומה או עטפו היטב. לגולל להפשיר בטמפרטורת החדר ולאחר מכן קרום בתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בינתיים מחממים כמה כפות שמן זית כתית מעולה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פטריות ומקפיצים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מוסיפים את הבצל, פלפלי הקובנל, פלפל הצ ' ילי והשום לפריך רך, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
הערת קוק: אל תמליחו את הבצל והפלפלים מכיוון שהוא ימשוך יותר נוזלים ואנחנו מבשלים מעט לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מוסיפים נתז ציר או מים על אש בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1
הוסף נתז ציר או מים לנקניקיות כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים מצקת רוטב למחבת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ.לפצל את הלחם אופקית ואז לחצות ל 4 חתיכות גדולות. מסדרים את נתחי הלחם על מדפי קירור המונחים מעל ניירות אפייה כדי לאפשר לחום להסתובב סביב הלחם. חצוי את הנקניקיות לאורכן. מנקדים את הלחם ברוטב, מעליהם את הנקניקיות חתוכות בצד כלפי מטה, מנקדים ברוטב נוסף ומעליהם פלפלים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
אופים את הלחם 12 עד 15 דקות, או עד שהוא נמס ומשחים בקצוות.