תרד ממולא תרד ברוטב יום ראשון עם פפרדל יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 2321 קלוריות, 114 גרם חלבון, ו 108 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 83% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, כובעי פטריות פורטבלה, עלה דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו רוטב יום ראשון עם נקניק וברסיול, קליפות ממולאות נקניק ותרד ליום ראשון, ו בראסיול חזיר עם טליאטלה ורוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לברזיול: להפשיר, לנקז ולסחוט את התרד האורגני הקפוא יבש במגבת מטבח נקייה ולהפריד בקצות האצבעות תוך כדי הוספה לקערת ערבוב. מתבלים את התרד במלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים לקערה את הביצים הקשות הקצוצות, הדומדמניות, הצנוברים, השום הקצוץ דק והגבינה ומשלבים בעדינות. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומסדרים כל סטייק עם אחד הקצוות הצרים בקרבתכם. מחלקים את המילוי באופן שווה בין פרוסות הבשר. מפזרים את המילוי על הבשר ומשאירים קצה או גבול בגודל 1/2 אינץ ' בצדדים. מקפלים את הקצה מעל המילוי ותוחבים את הקצוות בזמן שאתה מגלגל כל צרור כדי לאבטח את המילוי. עוטפים ומגלגלים את שאר הצרורות ומאבטחים בעזרת חוט מטבח לכיסוי הקצוות והאמצע, כמו גלישת חבילה.
מחממים תנור הולנדי גדול עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה כמה סיבובים של התבנית על אש בינונית-גבוהה. משחימים את צרורות הבשר 6 עד 8 דקות כדי לקרמל את הבשר באופן שווה בכל רחבי.
מוציאים את הצרורות מהתבנית ומוסיפים 1 כף שמן זית נוסף, נותנים סיבוב של התבנית לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הגזר הקצוץ, הבצל, השום הפרוס, עלה הדפנה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזיר
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
תן את הירקות לבשל 5 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן מערבבים את רוזמרין קצוץ מרווה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ענף רוזמרין
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים לפיתוח הניחוח, ואז מוסיפים את היין הלבן ומגרדים את טפטופי התבנית. מערבבים פנימה את ציר העוף והעגבניות. שוברים את העגבניות בעזרת כף או מועך תפוחי אדמה. מביאים את הרוטב לבועה, מוסיפים את הבשר בחזרה לסיר ומנמיכים את החום לרתיחה, מכסים ומבשלים 2 שעות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם.
לאחר 2 שעות, מחממים את הנקניקיות במחבת עם כף שמן זית כתית מעולה, סיבוב של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הקישורים השחומים לרוטב ומטבלים אותם בעדינות, מקננים אותם עם צרורות הבשר. מבשלים את התערובת 30 דקות נוספות לבישול הנקניקיות ומשלבים את טעמם לרוטב.
מוסיפים 1 כף חמאה, חתוכה לחתיכות, ומחצית מהרוטב, זורקים לשילוב, מוסיפים מעט מי בישול עמילניים כדי שהכל יתאחד עבורכם.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
12
חותכים את החוט מהבשר ומגישים את הבשר מנוקד ברוטב נוסף ומפזרים פטרוזיליה טרייה על צלחות ארוחת ערב גדולות עם פסטת פפרדל חמה ומעליה בזיליקום טרי וקצת פרם מגולח לצד.
הערת קוק: שמרו את הנקניקיות ואת כל כפות הרוטב שנותרו לארוחת איפור בהמשך השבוע. פתח נקניק פנים, 3 כריכי פלפל ובצל עם פרובולון, מתכון כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
14
ציוד מיוחד: חוט מטבח .
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
1
אם אתם מבשלים ארוחה מקדימה עם לחם שלא ישמש במשך כמה ימים, הכניסו למקפיא בשקית אטומה או עטפו היטב. לגולל להפשיר בטמפרטורת החדר ולאחר מכן קרום בתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בינתיים מחממים כמה כפות שמן זית כתית מעולה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים פטריות ומקפיצים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים את הבצל, פלפלי הקובנל, פלפל הצ ' ילי והשום לפריך רך, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
הערת קוק: אל תמליחו את הבצל והפלפלים מכיוון שהוא ימשוך יותר נוזלים ואנחנו מבשלים מעט לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מוסיפים נתז ציר או מים על אש בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
1
הוסף נתז ציר או מים לנקניקיות כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
2
מוסיפים מצקת רוטב למחבת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
מצקת
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ.לפצל את הלחם אופקית ואז לחצות ל 4 חתיכות גדולות. מסדרים את נתחי הלחם על מדפי קירור המונחים מעל ניירות אפייה כדי לאפשר לחום להסתובב סביב הלחם. חצוי את הנקניקיות לאורכן. מנקדים את הלחם ברוטב, מעליהם את הנקניקיות חתוכות בצד כלפי מטה, מנקדים ברוטב נוסף ומעליהם פלפלים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
אופים את הלחם 12 עד 15 דקות, או עד שהוא נמס ומשחים בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman