קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

תרד רבדים Mostaccioli

תרד רבדים Mostaccioli
Mostaccioli תרד שכבתית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 315 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תרד, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו Mostaccioli עם תרד פטה, עוף & תרד Mostaccioli, ו סלט תרד שכבתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול עם מים מלוחים רותחים מבשלים ביותרצ ' ולי עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
MostaccioliMostaccioli
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז.
3
בקערה גדולה משלבים רוטב ספגטי, גבינת פרמזן מגוררת ופסטה מבושלת ומרוקנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
רוטב פסטהרוטב פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במקום קערות נפרד מבושל תרד וגבינת מוצרלה גרוסה. שמור 1/2 כוס גבינת מוצרלה גרוסה עבור הדף.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כדי להרכיב, ב 1 1/2 ליטר תבשיל שכבה חצי תערובת אטריות, תרד, וגבינת מוצרלה גרוסה. חוזר. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F(175 מעלות C) במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור, מפזרים נשאר 1/2 כוס גבינת מוצרלה גרוסה מעל ולאפות עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה