קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

תרנגול הודו צלוי בתנור עם חמאה מרווה

תרנגול הודו צלוי בתנור עם חמאה מרווה
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. , שהוא מוצק. נסו הודו קלוי שפשף עם חלפיניו קלוי, מרווה טרייה וחמאה כתומה, קלוי טורקיה W / מרווה חמאה, ו מייפל-הודו צלוי עם חמאה מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F ולהסיר את המתלה העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
יש לשטוף את הציפור ביסודיות בפנים ובחוץ עם מים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מפזרים את החלל ואת העור בנדיבות עם מלח ופלפל. ממלאים את החלל במילוי, ואם נדרש, מסבך את הרגליים. מכסים את טורקיה בשמן זית ומתבלים היטב במלח ופלפל. לדחוף את חמאת מרווה מתחת לעור של טורקיה, להיזהר לא לנקב את העור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
שים את ההודו על מתלה במחבת צלייה גדולה, לתוך התנור. המשך לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק הבשרני של הירך רושמת 170 מעלות F. מיצי הירך יפעל ברור כאשר דקרו עם סכין, על 3 שעות בסך הכל (15 דקות לכל קילו). אם הרגליים או השד חום מהר מדי במהלך צלייה, לכסות אותם בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לשלב את כל החומרים.
7
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, במשך כ 10 דקות, או עד רך וקרמל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
9
הוסף מרווה לגרד לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
מוסיף את חתיכות לחם תירס, מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ולתת לו לזרוק טוב עד שהוא משולב היטב. בקערה נפרדת, מקציפים יחד את הביצה, הקרם והמלאי, ושופכים את זה על לחם התירס. מערבבים את המילוי יחד ודוחפים את חלל תרנגול ההודו. אתה יכול גם כפית אותו לתבנית אפייה בחמאה ולשים אותו בתנור יחד עם טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
אופים עד חם וקשוח על גבי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה