קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

3 מוסקטרים תוצרת בית

3 מוסקטרים תוצרת בית
מוסקטרים 3 תוצרת בית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-163 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. אם יש לך סוכר, אבקת קקאו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תות 3 מוסקטרים פאדג, שוקו חם 3 מוסקטרים עוגיות עקיצות, ו עוגת גלידה תוצרת בית Crunchies & פגז קסם תוצרת בית.

הוראות

1
הפוך את מרנג: קל גריז 8 " מחבת עוגה מרובע ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2
מניחים את החלבונים ביצה בקערה מערבל דוכן (או בקערה גדולה & להשתמש מערבל יד). התאם את המיקסר עם הקובץ המצורף והקבוצה aside.In סיר רוטב קטן מאוד (באמת, הקטן ביותר שיש לך), לשלב את הסוכר והמים. מבשלים יחד, ערבוב מדי פעם עם מרית עמיד בחום עד הסוכר מתמוסס. מעת לעת, מברשת את הצדדים של הסיר למטה עם מברשת מאפה טבול במים כדי לשטוף את כל גבישי סוכר המצטברים על הצדדים של הסיר. כאשר התערובת רושמת 104° על מדחום ממתקים, להתחיל להצליף את החלבונים ביצה במהירות בינונית, להמשיך להכות עד צורות מרנג נוקשה.כאשר סירופ סוכר רושם240, בזהירות לשפוך את הסירופ החם בזרם יציב על מרנג, עם המיקסר עדיין פועל. לאחר הסירופ כבר משולב באופן מלא, להוסיף תמצית וניל. שוט עד מגניב; לכבות מיקסר, אבל להשאיר את מקצפת להקציף במקום.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
סם גסם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, מלח ומים בסיר רוטב קטן. לבשל, כמו בתערובת הראשונה, עד התערובת רושמת 280°. מיד לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
סיים את הממתקים: עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר, לאט לשפוך את סירופ הסוכר על מרנג. המשך ערבוב עד incorporated באופן מלא. מיד להוסיף את אבקת הקקאו ומערבבים עד רק בשילוב. כבה את המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
סם גסם ג
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את התערובת לתוך מחבת העוגה מוכן, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 6 שעות (ועד 2
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
4
או עד מקורר לחלוטין.
5
חותכים ומטבלים את הממתקים: יש שני מגשי גיליון מרופדים קלף בצד.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
הסר את הממתקים מן מחבת העוגה (לשחרר את הקצוות עם סכין או מגרד הספסל, לקלף את נוגט עם האצבעות) ולהעביר ללוח חיתוך. עם סכין שף, לחתוך את הבלוק של נוגט לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לשש חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
נוגטנוגט
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
להעביר את הממתקים לחתוך לאחד מחבתות גיליון מוכן להקפיא עד הצורך.בינתיים, להמס ו/או למתן את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
8
מעבירים את השוקולד המוכן לקערה קטנה.השתמש במזלג כדי להפיל כל חתיכה נוגט, אחד בכל פעם, לתוך השוקולד. דאנק כל אחד מתחת לשוקולד כדי להבטיח אפילו ציפוי ולאחר מכן להשתמש במזלג כדי להרים אותו בחזרה החוצה. חתיכות נוגט אולי לשקוע קצת מעל המזלג, אבל יישר בחזרה החוצה במהלך הצעד הבא.גרור את הקצה התחתון של הממתקים על השפה של הקערה כדי להסיר עודף שוקולד, ולאחר מכן להעביר את השוקולד מצופה נוגט למחבת גיליון מוכן השני. לקבלת מראה מוסקטרים 3 אותנטי, להשתמש במזלג כדי ליצור סימני חשיש בשוקולד לפני שהוא מתמצק.עבור שוקולד מחוסם, פשוט לחכות שוקולד כדי להתמצק. עבור שוקולד לא מחודד, לקרר את הממתקים עד התגבשות. לקבלת המראה הנקי ביותר, השתמש בסכין חדה כדי לקצץ כל שוקולד עודף מכל ממתק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
העבר את הסורגים המוגמרים למכולה אטומה.חטיפי שוקולד לא מחודדים חייבים להיות מאוחסנים במקרר, שם הם יחזיקו מעמד במשך כמה שבועות. ניתן לאחסן שוקולד מחוסם בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים