קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

3 מוסקטרים תוצרת בית

3 מוסקטרים תוצרת בית
מוסקטרים 3 תוצרת בית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-163 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. אם יש לך סוכר, אבקת קקאו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תות 3 מוסקטרים פאדג, שוקו חם 3 מוסקטרים עוגיות עקיצות, ו עוגת גלידה תוצרת בית Crunchies & פגז קסם תוצרת בית.

הוראות

1
הפוך את מרנג: קל גריז 8 " מחבת עוגה מרובע ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2
מניחים את החלבונים ביצה בקערה מערבל דוכן (או בקערה גדולה & להשתמש מערבל יד). התאם את המיקסר עם הקובץ המצורף והקבוצה aside.In סיר רוטב קטן מאוד (באמת, הקטן ביותר שיש לך), לשלב את הסוכר והמים. מבשלים יחד, ערבוב מדי פעם עם מרית עמיד בחום עד הסוכר מתמוסס. מעת לעת, מברשת את הצדדים של הסיר למטה עם מברשת מאפה טבול במים כדי לשטוף את כל גבישי סוכר המצטברים על הצדדים של הסיר. כאשר התערובת רושמת 104° על מדחום ממתקים, להתחיל להצליף את החלבונים ביצה במהירות בינונית, להמשיך להכות עד צורות מרנג נוקשה.כאשר סירופ סוכר רושם240, בזהירות לשפוך את הסירופ החם בזרם יציב על מרנג, עם המיקסר עדיין פועל. לאחר הסירופ כבר משולב באופן מלא, להוסיף תמצית וניל. שוט עד מגניב; לכבות מיקסר, אבל להשאיר את מקצפת להקציף במקום.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
סם גסם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, מלח ומים בסיר רוטב קטן. לבשל, כמו בתערובת הראשונה, עד התערובת רושמת 280°. מיד לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
סיים את הממתקים: עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר, לאט לשפוך את סירופ הסוכר על מרנג. המשך ערבוב עד incorporated באופן מלא. מיד להוסיף את אבקת הקקאו ומערבבים עד רק בשילוב. כבה את המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סם גסם ג
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את התערובת לתוך מחבת העוגה מוכן, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 6 שעות (ועד 2
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
4
או עד מקורר לחלוטין.
5
חותכים ומטבלים את הממתקים: יש שני מגשי גיליון מרופדים קלף בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
הסר את הממתקים מן מחבת העוגה (לשחרר את הקצוות עם סכין או מגרד הספסל, לקלף את נוגט עם האצבעות) ולהעביר ללוח חיתוך. עם סכין שף, לחתוך את הבלוק של נוגט לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לשש חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
נוגטנוגט
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
להעביר את הממתקים לחתוך לאחד מחבתות גיליון מוכן להקפיא עד הצורך.בינתיים, להמס ו/או למתן את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
8
מעבירים את השוקולד המוכן לקערה קטנה.השתמש במזלג כדי להפיל כל חתיכה נוגט, אחד בכל פעם, לתוך השוקולד. דאנק כל אחד מתחת לשוקולד כדי להבטיח אפילו ציפוי ולאחר מכן להשתמש במזלג כדי להרים אותו בחזרה החוצה. חתיכות נוגט אולי לשקוע קצת מעל המזלג, אבל יישר בחזרה החוצה במהלך הצעד הבא.גרור את הקצה התחתון של הממתקים על השפה של הקערה כדי להסיר עודף שוקולד, ולאחר מכן להעביר את השוקולד מצופה נוגט למחבת גיליון מוכן השני. לקבלת מראה מוסקטרים 3 אותנטי, להשתמש במזלג כדי ליצור סימני חשיש בשוקולד לפני שהוא מתמצק.עבור שוקולד מחוסם, פשוט לחכות שוקולד כדי להתמצק. עבור שוקולד לא מחודד, לקרר את הממתקים עד התגבשות. לקבלת המראה הנקי ביותר, השתמש בסכין חדה כדי לקצץ כל שוקולד עודף מכל ממתק.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
העבר את הסורגים המוגמרים למכולה אטומה.חטיפי שוקולד לא מחודדים חייבים להיות מאוחסנים במקרר, שם הם יחזיקו מעמד במשך כמה שבועות. ניתן לאחסן שוקולד מחוסם בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)