Adobo העוף של מרגו
Adobo העוף של מרגו דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, מים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . מתכונים דומים: קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook, מרגו של פיקו דה גאלו O ' סלסה Mexicana, ו Adobo עוף.
הוראות
מחממים שמן קנולה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני, ומטגנים את מקלות העוף והירכיים עד לחום זהוב, כ -5 דקות לכל צד.
הסר את חתיכות העוף, ולהניח בצד. מערבבים בצל ושום למחבת החמה, ומבשלים ומערבבים עד שהירקות משחימים, כ -8 דקות.
יוצקים חומץ תפוחים, רוטב סויה, ומים; מערבבים עלי דפנה, פלפל, ואת מקל הקינמון. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, גירוד וממיס כל חתיכות טעם משחימים מתחתית המחבת. להחזיר חתיכות עוף וכל מיץ שנוצר למחבת.
מכסים, מפחיתים את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהעוף מבושל היטב, כ -45 דקות.