קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

Adobo העוף של מרגו

Adobo העוף של מרגו
Adobo העוף של מרגו דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, מים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . מתכונים דומים: קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook, מרגו של פיקו דה גאלו O ' סלסה Mexicana, ו Adobo עוף.

הוראות

1
מחממים שמן קנולה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני, ומטגנים את מקלות העוף והירכיים עד לחום זהוב, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את חתיכות העוף, ולהניח בצד. מערבבים בצל ושום למחבת החמה, ומבשלים ומערבבים עד שהירקות משחימים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים חומץ תפוחים, רוטב סויה, ומים; מערבבים עלי דפנה, פלפל, ואת מקל הקינמון. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, גירוד וממיס כל חתיכות טעם משחימים מתחתית המחבת. להחזיר חתיכות עוף וכל מיץ שנוצר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מכסים, מפחיתים את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהעוף מבושל היטב, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות