Bass Puttanesca מפוספס עם תפוחי אדמה עם אצבעות צרובות
אם יש לך בערך שעה ו-10 דקות לבלות במטבח, פוטנסקה בס פסים עם תפוחי אדמה עם אצבעות צרובות עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי שכדאי לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1066 קלוריות, 54 גרם חלבון ו-50 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש שיני שום, מלח ופלפל כשר, שמן זית כתית מעולה ויין לבן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זהו מתכון יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 86%. מתכונים דומים: All'amatriciana בס פסים צרובה, בס פסי בר צרוב עם "פונדו עגבניות" ופונדו פסי בר צרובים עם מרווה עגבניות.
הוראות
1
במחבת גדולה על אש בינונית מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומבשלים עד שהם פשוט ריחניים, דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
3
מוסיפים את האנשובי, הצלפים והזיתים ומבשלים עד שהאנשובי מתחיל להתמוסס בשמן, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
דַק-
4
יוצקים פנימה את היין ואת רוטב העגבניות הבסיסי ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את פילה הדג, מוודאים שהם שקועים ברוטב, ומבשלים בעדינות עד שהדג מבושל והבשר לבן חלבי ומעט מתקלף, כ-10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
בינתיים חוצים כל אצבע לשניים לאורכו ומניחים בקערה בינונית. לזרוק היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את תפוחי האדמה, הצד החתוך כלפי מטה ומבשלים עד שהם משחימים היטב, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
9
מגישים את תפוחי האדמה לצד הפוטנסקה ומקשטים בבזיליקום ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
בסיר גדול עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני אך לא משחים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
12
מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם מסמיכים מעט, כ-15 דקות. מערבבים פנימה סוכר ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
תנו לרוטב הנוסף להתקרר לחלוטין ואז אוטמו במיכלים אטומים. שומרים במקרר עד שבוע ומקפיאים עד חודש.
פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי עבור בס פסים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Weinert Cavas de Weinert. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.