צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם, ומנה צדדית צמחונית? Bravas Patatas של השף ג'ון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 664 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה russet, כמון טחון, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . מתכונים דומים: Bravas Patatas, Bravas Patatas, ו Bravas Patatas עם חזיר וביצה.
הוראות
1
מערבבים שום, 1/2 כפית פפריקה מעושנת, וקורט של מלח במרגמה ועלי או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
יוצקים מים לסיר גדול ומערבבים 1 כף מלח, 1 כפית פפריקה מעושנת, כמון, ועלי מפרץ למים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות; מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
גב שומן חזיר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מערבבים תפוחי אדמה לתוך מים-תערובת פפריקה, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים אבל לא מבושל לחלוטין, 4 עד 5 דקות. קצה של סכין קיצוץ צריך בקלות להכניס למרכז של קוביית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
נוזל-אונקיות מים טריים
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
6
מסננים תפוחי אדמה ולהעביר מתלה תיל להתקרר לחלוטין, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
7
מחממים שמן צמחי במחבת ברזל יצוק גדולה או תנור הולנדי ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים קוביות תפוחי אדמה מקורר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
9
להעביר תפוחי אדמה לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר כדי להתקרר מעט. לזרוק בקערה עם תערובת תבלינים ומגישים עם רוטב טבילה.