קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

Buttermilk-עוף בריין עם סלט קרס ולחם

Buttermilk-עוף בריין עם סלט קרס ולחם
עוף עם חמאה וסלט לחם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1258 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, שאלוט, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חמאה-ברן עוף בגריל, חמאה פיקנטית ברקת עוף מטוגן, ו רוזמרין בריין, חמאה עוף מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
פרוסה דק 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2
לטאטא חלב חמאה, שום, ו 2 כפות מלח בקערה בינונית. מחלקים תערובת חלב חמאה ופרוסות לימון בין 2 שקיות פלסטיק resealable גדול.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים 1 עוף בכל שקית חותם, לחיצה על כל אוויר עודף. להכניס למקרר, להסתובב מדי פעם, לפחות 8 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר תרנגולות מן המרינדה, לשטוף עם מים קרים, לטפוח יבש. פרוסה דקה של חצי לימון; לחתוך הנותרים לימון שלם במחצית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מניחים תרנגולות על מתלה תיל להגדיר בתוך תבנית אפייה גדולה rimmed; דברים כל אחד עם 1/2 חבורה של marjoram וחצי לימון. עובד מקצה הצוואר של עוף, בעדינות לשחרר את העור משדי עוף.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרז ' ורםמרז ' ורם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
מניחים כמה פרוסות לימון מתחת לעור של כל שד. לשפשף תרנגולות עם חמאה; העונה עם מלח ופלפל. לקשור את הרגליים עם חוט מטבח טאק קצות כנפיים תחת עוף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
8
עוף צלוי עד שהם מתחילים חום, 30-35 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° וצלי עד תרנגולות מבושלים דרך מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמת165, 20-25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
להעביר תרנגולות למגש, אוהל עם נייר כסף, ולתת לנוח בזמן הכנת סלט לחם. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בזהירות לשפוך מיצי עוף צלייה מתוך תבנית אפייה לתוך קערה גדולה (להגדיר גיליון אפייה בצד).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
להקציף שאלוט, שמן וחומץ לתוך מיצים בקערה; ויניגרט העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
יוצקים חצי ויניגרט לתוך קערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים לחם לויניגרט בקערה גדולה וזורקים, לוחצים בעדינות כדי לסייע ללחם לספוג ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מעבירים לחם לסדין אפייה שמור וטוסט, משליכים מדי פעם, עד שהלחם חום זהוב אך עדיין רך במרכז, 10-15 דקות (מניחים את הקערה בצד).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
מניחים לחם חם בקערה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מוסיפים גרגר בצבעי מים ויניגרט שמורות; מתבלים עם מלח ופלפל וזורקים לשלב. מסדרים סלט על מגש ומניחים תרנגולות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
לא מגן מקומילא מגן מקומי
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®