גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, חלב התאדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: עוגת חג 3 שכבות, Cakespy: עוגת דלעת בצנצנת, ו עוגה הפוכה: עוגת סופגנייה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הכן 6 מעגלי קלף בגודל כדי להתאים מחבתות מעגל 8 אינץ ' שלך (השתמשתי בכל אחד 6 עיגולים פעמיים).
3
שמנת יחד סוכר וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מנפים יחד קמח, מלח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מערבבים לתוך תערובת ביצים כוס אחת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
עם ריצת מיקסר, לאט לשפוך את החלב התאדה, ואז וניל וחלב, ערבוב רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
שים כמות קטנה של בלילת עוגה לתוך המחבתות מצופה קלף, באמצעות החלק האחורי של הכף להתפשט באופן שווה. אתה רק להפיץ מספיק כך שהוא מכסה את המחבת ולא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
אופים עד שלוש שכבות בכל פעם על המדף האמצעי של התנור 8 דקות או עד רק מתחיל להחשיך על הקצוות. היה לי רק שתי מחבתות, אז הייתי להפוך את אצווה ולשמור חוזר על התהליך עד שכל השכבות אפו.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
אפשר לשכבות שלך להתקרר לטמפרטורת החדר.
11
בינתיים, להפוך את קרם חמאה שלך. בקערה גדולה, מערבבים חמאה עד שמנת ורך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים 3-4 כוסות של סוכר וקרם של ממתקים עד רכות. תערובת תמצית 1/4 כוס חלב לתוך התערובת. בהדרגה מערבבים חלב שנותר סוכר ממתקים לתוך התערובת עד שהוא הגיע עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קפה מבושל חזק וחם
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
13
אסוף את העוגה שלך.
14
מניחים את שכבת העוגה הראשונה על צלחת, ומפיצים שכבה דקה של ציפוי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקים
15
מניחים את השכבה השנייה למעלה, וחוזרים. חזור עם השכבות הנותרות.
16
לאחר השכבה העליונה שלך הוא דבק, במידת הצורך, להכניס מקלות עץ או שיפודים לתוך העוגה, כך שהוא נשאר ישר. אם תרצה, באמצעות סכין גדולה, לקצץ את הצדדים של העוגה, כך המעגל שלך הוא עגול ומושלם.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחד
17
מעיל את העוגה עם" מעיל פירור " של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
18
תן לזה להגדיר במשך כמה דקות (אתה יכול לכרסם את החלקים גזזת כדי לשמור על עצמך כבוש).
19
כפור את העוגה בנדיבות עם הציפוי שנותר, ולקשט עם סוכריות, ציפוי צנרת, או איך שאתה רוצה. גיליתי שלשים את העוגה המוגמרת שלי במקרר למשך 20 דקות בערך עזר לה להגיע לנקודה שבה היא לא החליקה כשהיא נחתכה.