Cakespy: A Midsummer's Creamsicles
גשו לסופר וקנו חלב, סורבה כתומה, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חלום ליל קיץ, מרציפן ליל קיץ עם עלי ורדים, ו עוגת ספוג אמצע הקיץ (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חתיכת נייר שעווה לתוך כ 8x8 אינץ ' מרובע.
מניחים כדור אחד של גלידת וניל ישירות במרכז.
מניחים את מקל הארטיק במרכז הגלידה, ומעצבים בעדינות את הגלידה כך שהיא מכסה את החצי העליון של מקל הארטיק. מגלגלים בעדינות את נייר השעווה כך שהגלידה יוצרת מעין גליל סביב החצי העליון של מקל הארטיק, ומכניסים למקפיא כך שהוא יכול להקשיח לפחות שעה. חזור על צעדים אלה עם מקלות ארטיק הנותרים שלך.
בינתיים, לשלב את סורבה, כף גלידה וניל, חלב או שמנת בבלנדר. להתמזג עד חלק וקרם. זה צריך להיות עבה, אבל pourable, עקביות.
להוסיף יותר חלב או שמנת אם התערובת עבה מדי; להוסיף קצת יותר סורבה או גלידה אם זה מרגיש רזה מדי.
להרכיב את פופס. מלא את כוס הנייר שלך על 1/3 מלא עם תערובת סורבה. פתח את אחת ממרקחות גלידת הווניל על מקל שלך, והנח את הגלידה, בתוך הכוס. ממלאים את שאר הכוס בתערובת סורבה, כך שהוא מצפה את גלידת וניל מרכז מכל הצדדים. חזור עם פופס הנותרים שלך ותערובת ציפוי עד שנגמר לך.
הערה: אם יש לך פופס וניל נוסף אתה יכול להכין קצת יותר ציפוי ולעשות פופס נוסף; אם יש לך תערובת ציפוי נוסף ולא מרגיש כמו מחכה למרכזי פופ וניל יותר להירגע, זה גם עושה למשקה טעים מאוד כמו שהוא.
חזור למקפיא ולתת צמרמורת במשך כמה שעות לפני ההגשה.
הסר מהמקפיא, שחרר מכוסות (לחתוך כוסות במידת הצורך) וליהנות מיד.