קושיבינוני
מוכן ב37 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

Calzones הוואי

Calzones הוואי
Calzones הוואי דורש בערך 37 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצק לחם, פלפל, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Calzones חם, חם חם, Calzones, ו Calzones Ham (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לפרוש בצק על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
חותכים לריבועים 4 (6 1/2 אינץ').
5
מורחים 2 כפות רוטב פסטה באופן שווה על כל ריבוע, משאיר גבול 1/2 אינץ'. כפית 1/2 כוס תערובת חזיר על כל ריבוע, ומפזרים כל אחד עם 1 כף גבינת מוצרלה. מקפלים את הבצק על המילוי כדי ליצור משולש, הקשה על הקצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
רוטב פסטהרוטב פסטה
מורחיםמורחים
בצקבצק
חםחם
6
מניחים calzones על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. הקש קצוות עם מזלג לאטום. מעיל צמרות של calzones עם ספריי בישול; מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.