Chuzos de Pollo con Tocineta (שיפודי עוף ובייקון)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Chuzos De Pollo con Tocineta (שיפודי עוף ובייקון). מנה אחת מכילה עד 57 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-136 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו כמון הקרקע, בצל, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Estofado de Pollo con Tocineta (תבשיל עוף עם בייקון), לחמניות עוף בייקון ממולאות שזיפים מיובשים (Envueltos דה פולו, Tocineta y Ciruela), ו שיפודי בשר (Chuzos de Res) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את השמן, שום, כוסברה, בצל, בצל, בצל ירוק, כמון, מלח ופלפל. מערבבים את העוף. לכסות ולשרות במקרר במשך כ 3 שעות או לילה.בינתיים, מחממים גריל גז.
מניחים את שיפודי העץ כולו במים ולתת לעמוד לפחות 30 דקות.כאשר הגריל חם, לנקז את שיפודים. לעטוף את חתיכות עוף עם בייקון וחוט על שיפודים כך בייקון מאובטח.התאם את הסורג כך שבערי permimeter יישארו על ואת המבערים במרכז הסורג כבויים, או תצורה דומה (בצע כיוונים מקרוב ככל האפשר אם לא באמצעות סורג גז).
מניחים את השיפודים על ההיקף של מתלה הגריל ישירות מעל הלהבה. גריל, מפנה את שיפודים פעם או פעמיים, עד העוף הוא השחמה, על 5 דקות בסך הכל.הזז את השיפודים למרכז מתלה הגריל כך שהם לא ישירות מעל הלהבה. מכסים את הגריל ומבשלים, הופכים את השיפודים מדי פעם, עד שהעוף אטום לאורך כל והמיצים רצים ברורים, 10 עד 15 דקות יותר.
מעבירים את השיפודים למגש או צלחות בודדות ומגישים עם פלחי ליים והירקות האהובים עליכם.