קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

Coq au Vin

Coq au Vin
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 317 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, עלה דפנה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו Coq au riesling פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בלילה שלפני ההגשה לשים את חתיכות העוף בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים מחצית מעגלי הגזר ואת כל הבצל הקצוץ לצלחת, יחד עם מחצית מנתיבי הקורנית, עלה המפרץ וגרגירי הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
יוצקים את היין על העוף ומכסים את המנה. שים במקרר למשך הלילה. למחרת להסיר את חתיכות העוף והירקות עם מלקחיים או כפית מחוררת ולהניח את העוף והירקות בצד על 2 צלחות נפרדות. מסננים את המרינדה, משליכים עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מחממים את השמן בתנור ברזל הולנדי יצוק גדול. חום את חתיכות העוף בו בכמה קבוצות עד הזהב. מניחים את העוף בצד כפי שהוא חומים על מגש מרופד נייר מגבת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים את הירקות ספוגי היין השמורים ואת שיני השום הכתושות למנה, מוסיפים עוד שמן לפי הצורך; מחממים אותם היטב. להחזיר את העוף לתנור ההולנדי עם ירקות משוחים, יחד עם מרק העוף, המרינדה השמורה ומלח 1 כף. מערבבים, מביאים לרתיחה, ואז מכסים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
תן לזה להתבשל על אש נמוכה במשך 1 עד 2 שעות.כאשר מבושל לחלוטין דרך לכבות את החום ולתת את המרק להתקרר קצת בזמן שאתה לקלף את בצל הפנינה לחתוך את הפטריות לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
חותכים את הבייקון לרצועות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
8
הוסף אותם למחבת ברזל יצוק גדול להגדיר על חום בינוני. מטגנים את רצועות הבייקון עד פריכות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר אותם לצלחת מרופדת נייר מגבת כדי לנקז, שומר אותם לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
מוסיפים את בצל הפנינה ואת הפטריות לשומן הבייקון ומבשלים עד הזהב. כבה את החימום והנח אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
11
הסר את חתיכות עוף מקורר מהתנור ההולנדי ולהגדיר אותם על צלחת דואג להשאיר את החלקים עדינים מאוד ללא פגע. בשלב זה אתה יכול לתקוע את חתיכות עוף תחת broiler עבור מיניוט או שניים אם אתה רוצה לשפר את הצבע שלהם, אבל זה לא הכרחי. מסננים את הנוזל הנותר לחיצה על המוצקים כדי לקבל כמה שיותר טעם החוצה ככל האפשר. זרוק את המוצקים. החזירו את העוף ואת המרק המתוח לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
הוסף את שאר ענפי הקורנית. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
13
מוסיפים את בצל הפנינה השחום, פטריות, חתיכות סלרי והגזר הלא מבושל שנותר. מבשלים על אש בינונית עד שהגזר והסלרי רכים ומבושלים במשך כ 20 עד 30 דקות, מתאימים את התיבול ומוסיפים מגע של חומץ יין אדום לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בצל פנינהבצל פנינה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
14
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים חם עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר