Crema de Frisoles con Chorizo (מרק שעועית אדומה עם צ'וריסו)
Crema de Frisoles con Chorizo (מרק שעועית אדומה עם צ'וריסו) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 543 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, כוסברה, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. נסו בטטה + צ'וריסו טאקו עם שעועית שחורה Salsan ו Crema אבוקדו Poblano קלוי, מרק עדשים לבן עם צ'וריסו וקרם פפריקה-soupe aux lentilles בלונדיניות avec chorizo et crème au paprika, ו תפוחי אדמה-צ'וריסו Sopes עם קרם אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני, על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים 2-3 דקות.
מוסיפים את השום, בצל ירוק, תפוחי אדמה, גזר וכמון. מתבלים במלח ופלפל. לבשל במשך כ 5 דקות או עד שהם חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את העוף, בשר בקר או ירקות, שעועית, רסק עגבניות ומערבבים. להפחית את החום בינוני נמוך להמשיך לבשל במשך כ 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מעבירים את המרק לבלנדר, או להשתמש בבלנדר טבילה, ולרוקן את המרק עד חלקה.תחזיר את המרק לסיר. לבשל במשך כ 2 דקות ועונה לפי הטעם.מצקת בקערות ומוסיפה צ ' וריסו וכוסברה לקישוט.