תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברווז שתי דרכים עם קרפים חומוס ושומר לפרוט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 96 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 899 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו דבש, מיץ תפוזים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: קרפ פחמימות נמוך (בשתי דרכים!), חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, ו קרפים כוסמת עם קומפוט תפוחים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת גדולה ועמוקה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף את רגלי הברווז, צד העור למטה, ומבשל על חום מתון, הופך פעם אחת, עד העור הוא השחמה פריך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
4
להעביר את רגלי הברווז לצלחת ויוצקים את כל אבל 1 כף השומן לקערה חסינת חום.
מוסיפים את שומר קצוץ גס ובצל ואת הגזר ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, 5 דקות. מערבבים את הקורנית, רוזמרין ויין לבן ומבשלים עד כמעט התאדה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
להחזיר את רגלי הברווז למחבת, עור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את מיץ התפוזים, חצי גרידת התפוזים ואת ציר העוף ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת בחוזקה, מעבירים לתנור ואופים במשך כ 1 1/2 שעות, או עד הברווז הוא רך מאוד והנוזל מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
כגון קנאת מלאך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
להעביר את רגלי הברווז למשטח עבודה ולתת מגניב מעט. להעלות את טמפרטורת התנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן, לחיצה על המוצקים. תרפרפי את השומן מהרוטב. להיפטר מעור הברווז ולגרוס בגסות את הבשר. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את הקרפים ממולאים בברווז לסדין האפייה, מברישים קלות עם שומן ברווז ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
17
במטחנת תבלינים, לעבוד שומר, כוסברה זרעי כמון רק עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
18
מעבירים לקערה קטנה ומוסיפים את הדבש ואת קאיין. הגדר מחבת ovenproof גדולה מעל חום מתון. מתבלים את שדי הברווז עם מלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת, העור בצד למטה. לבשל, כפית את השומן שניתנו כפי שהוא מצטבר, עד העור הוא זהב עמוק פריך, על 10 דקות. סובב את שדי הברווז ומברשת בנדיבות עם הדבש. צלי בשליש העליון של התנור במשך 4 דקות, או עד בינוני נדיר העור הוא לכה.
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Les Hauts de Lagarde בורדו בלאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.