צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? Esquites (סלט תירס ברחוב מקסיקני) יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לכם פתיתי צ'ילי, מלח כשר, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Esquites (סלט תירס מקסיקני), סלט תירס מקסיקני קל (Esquites), ו אסקוויטים (סלט תירס מקסיקני) טוסט אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת לא מקל גדול או ווק מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים גרעיני תירס, מתבלים לפי הטעם במלח, משליכים פעם או פעמיים ומבשלים בלי לזוז עד ששורפים בצד אחד, בערך 2 דקות. לזרוק תירס, מערבבים, וחוזרים עד חרוך בצד השני, על 2 דקות יותר. להמשיך לזרוק ולחרוך עד חרוך היטב בכל רחבי, על 10 דקות בסך הכל.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.