Floribbean " דקר עם פלפל אדום-ריבה פפאיה הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קשיו קלויים יבש, חמאה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין ריבה, לשלב הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מערבבים מים, סוכר, חומץ יין אדום, וקורטוב של מלח בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום בינוני.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.