Gujonettes בקלה עם מלח וחומץ מאלט איולי
Cod Goujonettes עם מלח וחומץ מאלט איולי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 35 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח כשר, פילה בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ארטישוק צלוי עם איולי חומץ מאלט, צ'יפס סטייק בגריל עם מאלט חומץ איולי, ו תירס כחול מטוגן עוף עם מאלט חומץ איולי.
הוראות
ממלאים את הטיגון בשמן וחום ל 375 מעלות F. מחממים את התנור ל 200 מעלות F.
חותכים את הבקלה לרצועות 1 על 3 אינץ', באמצעות סכין חדה.
מערבבים את הקמח, תיבול פירות ים, סודה לשתייה ומלח קמצוץ בקערה בינונית. הפוך באר במרכז ושופכים בעדינות את הבירה.
מערבבים עד רק בשילוב. עבודה בקבוצות, מעיל הדגים בנדיבות בבלילה.
מטגנים את הדגים בקבוצות עד חום זהוב ופריך, הופכים את הדגים כדי לוודא שהם מטגנים באופן שווה, על 5 דקות.
להעביר מיד מגבות נייר כדי כתם את השמן העודף. מתבלים במלח בעוד הדגים עדיין חמים מאוד.
מסדרים את הדג על תבנית אפייה מרופדת במתלה קירור, ומכניסים קיסמים לכל חתיכה. החזק בתנור עד מוכן לשרת.
מגישים עם מנה קטנה של מלח וחומץ מאלט איולי על גבי בקלה מטוגן.
לטאטא יחד את המיונז, חומץ, פטרוזיליה ושום בקערה בינונית עד בשילוב. מערבבים במלח, מוסיפים עוד לטעם, במידת הצורך. שמור עד מוכן לשימוש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.