קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות2
מגזין

Gujonettes בקלה עם מלח וחומץ מאלט איולי

Gujonettes בקלה עם מלח וחומץ מאלט איולי
Cod Goujonettes עם מלח וחומץ מאלט איולי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 35 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח כשר, פילה בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ארטישוק צלוי עם איולי חומץ מאלט, צ'יפס סטייק בגריל עם מאלט חומץ איולי, ו תירס כחול מטוגן עוף עם מאלט חומץ איולי.

הוראות

1
ממלאים את הטיגון בשמן וחום ל 375 מעלות F. מחממים את התנור ל 200 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את הבקלה לרצועות 1 על 3 אינץ', באמצעות סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מערבבים את הקמח, תיבול פירות ים, סודה לשתייה ומלח קמצוץ בקערה בינונית. הפוך באר במרכז ושופכים בעדינות את הבירה.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים עד רק בשילוב. עבודה בקבוצות, מעיל הדגים בנדיבות בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מטגנים את הדגים בקבוצות עד חום זהוב ופריך, הופכים את הדגים כדי לוודא שהם מטגנים באופן שווה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
להעביר מיד מגבות נייר כדי כתם את השמן העודף. מתבלים במלח בעוד הדגים עדיין חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מסדרים את הדג על תבנית אפייה מרופדת במתלה קירור, ומכניסים קיסמים לכל חתיכה. החזק בתנור עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
100 אחוז טקילה בלנקו100 אחוז טקילה בלנקו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים עם מנה קטנה של מלח וחומץ מאלט איולי על גבי בקלה מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
איוליאיולי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
9
לטאטא יחד את המיונז, חומץ, פטרוזיליה ושום בקערה בינונית עד בשילוב. מערבבים במלח, מוסיפים עוד לטעם, במידת הצורך. שמור עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.