Cod Goujonettes עם מלח וחומץ מאלט איולי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 35 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח כשר, פילה בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ארטישוק צלוי עם איולי חומץ מאלט, צ'יפס סטייק בגריל עם מאלט חומץ איולי, ו תירס כחול מטוגן עוף עם מאלט חומץ איולי.
הוראות
1
ממלאים את הטיגון בשמן וחום ל 375 מעלות F. מחממים את התנור ל 200 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את הבקלה לרצועות 1 על 3 אינץ', באמצעות סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
מערבבים את הקמח, תיבול פירות ים, סודה לשתייה ומלח קמצוץ בקערה בינונית. הפוך באר במרכז ושופכים בעדינות את הבירה.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים עד רק בשילוב. עבודה בקבוצות, מעיל הדגים בנדיבות בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
5
מטגנים את הדגים בקבוצות עד חום זהוב ופריך, הופכים את הדגים כדי לוודא שהם מטגנים באופן שווה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
6
להעביר מיד מגבות נייר כדי כתם את השמן העודף. מתבלים במלח בעוד הדגים עדיין חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
7
מסדרים את הדג על תבנית אפייה מרופדת במתלה קירור, ומכניסים קיסמים לכל חתיכה. החזק בתנור עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
100 אחוז טקילה בלנקו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מגישים עם מנה קטנה של מלח וחומץ מאלט איולי על גבי בקלה מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלט
איולי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
9
לטאטא יחד את המיונז, חומץ, פטרוזיליה ושום בקערה בינונית עד בשילוב. מערבבים במלח, מוסיפים עוד לטעם, במידת הצורך. שמור עד מוכן לשימוש.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.