קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים

Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים
אם יש לכם עלי דפנה, טימין ורוזמרין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים, Hasselback תפוחי אדמה מוקרמים, ו גבינה Hasselback תפוחי אדמה Gratin.

הוראות

1
גריז קל צלחת אפייה סגלגלה גדולה. באמצעות מנדולינה או סכין חדה, לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות, על 3mm עבה. עצה לתוך קערה ומעיל עם חמאה מומסת, שמן, עשבי תיבול וכמה תיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בחוזקה לארוז את תפוחי האדמה זקוף לתוך המנה. טריז כמה עלי דפנה לאורך ושופכים על תערובת החמאה הנותרת מהקערה מעל. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות ב 200c / 180c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
הסר את רדיד ומבשלים עוד 45 דקות ב 220c / 200c מאוורר / גז 7, עד תפוחי האדמה מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®