Insalata di Puntarelle הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 164 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אנשובי, חומץ יין, גבעולי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט Puntarelle alla Romana, Insalata קון Peche, ו יום Insalata הלאומי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שום, אנשובי, ומלח בקערה קטנה. מחית עם גב כף עץ או מרית מוצקה עד צורות הדבק.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
להקציף בשמן, חומץ וחרדל. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח בנדיבות עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים אנדיב וסלרי בקערה גדולה של מי קרח. להכניס למקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
לנקז היטב.
5
מקום בקערה נקייה. לזרוק עם רוטב אנשובי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
עצה בשוק
7
בחר endive בלגי עם ראשים המשרד חזק ללא קצוות חומים. מגוון זמין חדש יש עלי כותרת עם קצוות אדומים tinged שייראה יפה בסלט. השתמש רק בגבעולים הפנימיים העדינים והפריכים מתוך חבורה של סלרי