Kanellas של ג'ויס
גשו לסופר וקנו וניל, קצפת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: רוטב הגבינה הכחולה של מרי ג'ויס, ו Bourbon Delight של ג'ויס (כדורי בורבון).
הוראות
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכרים. מקציפים ביצים, שמנת, סירופ מייפל ווניל.
בקערה בינונית, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, קינמון, ומלח. ב 3 קבוצות, להכות לתוך מרכיבים רטובים. מערבבים אגוזים עם כף עץ.
מגלגלים את הבצק ל-1-in. ביצים. ואז להתגלגל לתוך אצבעות בערך בגודל של הזרת שלך, ולפרוס על סדינים אפייה ungreased בצורת סהר. (אם הבצק מתחיל להיות דביק, לקרר אותו במשך כמה דקות; זה יהיה קל יותר לעבוד עם.)
אופים עוגיות עד שהן חומות בינוניות מתחת ובקצוות, 20 עד 25 דקות, מחליפים מיקום של מחבתות באמצע האפייה.