Konigsberger Klopse (כדורי בשר גרמני ברוטב גלימה) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 4830 קלוריות, 310 גרם חלבון ו 317g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %84 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. Königsberger Klopse-כדורי בשר גרמני ברוטב שמנת, קציצות ברוטב צלפים (Konigsberger Klopse), ו קציצות גרמני מטבח הרוס עם רוטב צלפים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
בתנור גדול או הולנדי כגון Le Creuset, מרכיבים מרק חום (מלאי, עלה דפנה, חומץ סיידר, יין לבן, פלפל, ו 2 כפות צלפים) כדי להתבשל על חום בינוני.בינתיים, לשלב מרכיבי כדורי בשר, לערבב היטב.טופס תערובת בשר לתוך כדורי גולף בגודל (הערה: תערובת יהיה קצת דביק ועדין לעבוד עם, אבל זה נורמלי, והתוצאה תהיה קציצה לחה ומכרז!).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
שדי פסיון אם )
גב שומן חזיר
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מגלגלים אותם בקמח, בזהירות במקום לתוך מרק חם; מבשלים כל אצווה במשך 15 דקות, אבל לא להרתיח. (טיפ: לא קציצות קהל, כלומר רק להרתיח על 10-12 כדורי בשר בכל פעם). שים לב כי המרק יהיה להתעבות כפי שאתה מוסיף את קציצות מכוסה קמח, אשר יעשה רוטב נחמד.בזהירות להסיר כדורי בשר מן המרק החם עם כפית מחוררת, ולשמור אותם חם בקערה מכוסה מאוחסן בתנור תוך ביצוע הרוטב. בטל מפרץ leaf.To הפוך שמנת Sauce:.To מרק חם מערבבים את החומרים רוטב וחום דרך, אבל לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
גב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה