קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

Maple-חרדל ברביקיו עוף

Maple-חרדל ברביקיו עוף
עוף מנגל מייפל-חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סירופ מייפל, חומץ סיידר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו, עוף חרדל מייפל, ו עוף חרדל מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את סירופ מייפל, דיז ' ון, חרדל מלא גרגר, חומץ, ורוטב סויה בקערה קטנה, לא מגיבה וקצף לשלב. לא פחות לחלק את הרוטב בין 2 קערות קטנות; להפריש 1 קערה להגשה והשני להבריש על העוף בזמן שהוא מבשל על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מחממים גז או גריל פחם עד בינוני (כ 177° עד450). בינתיים, אם אתה משתמש חזה עוף (או ללא עצמות או עצם-in), לחתוך אותם חצי לרוחב. לטף את חתיכות העוף יבש עם מגבות נייר ומניח על תבנית אפייה. מעיל אותם בכל רחבי עם שמן העונה עם מלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, מניחים את העוף על זה (העור בצד למטה אם באמצעות העור על), לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 5 דקות. הפוך את חתיכות העוף מעל, לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בצד השני, על 5 דקות יותר.הפוך את העוף שוב בנדיבות לצחצח את החתיכות באמצעות קערת הרוטב להפריש בשביל זה. מכסים את הגריל ומבשלים 5 דקות. להעיף ולבריש את העוף, ולהמשיך להעיף ולצחצח כל 5 דקות, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החתיכה העבה ביותר קורא 160 ° F עד165 והבשר ליד העצם הוא כבר לא ורוד, על 10 עד 15 דקות יותר (על 25 עד 30 דקות זמן בישול כולל).
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסירו את העוף למגש הגשה נקי והעבירו את קערת הרוטב הנותרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה