קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

Meat 'n' Potato Kabobs

Meat 'n' Potato Kabobs
Meat 'n' Potato Kabobs היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -27 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 268 קלוריות . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם תיבול סטייק, מים, עגבניות שרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 72% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות תפוחי אדמה (לביבות תפוחי אדמה הודיות ממולאות בבשר) , קוביות סטייק ותפוחי אדמה וקבובי סטייק ותפוחי אדמה .

הוראות

1
מפזרים בשר בקר 1 כפית תיבול סטייק ושום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח, 8 אינץ'טורטיות קמח, 8 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מניחים קולה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף בשר בקר; לזרוק למעיל. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מניחים תפוחי אדמה ומים בקערה המתאימה למיקרוגל. מיקרוגל, מכוסה, בעוצמה גבוהה במשך 4-5 דקות או רק עד לריכוך; לנקז. מחזירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים עגבניות, פלפל, שמן ושאר תיבול הסטייק; לזרוק בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח, 8 אינץ'טורטיות קמח, 8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
6
מסננים את בשר הבקר, זורקים את המרינדה. על שמונה שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין בשר בקר, ירקות ואננס. צולים, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהחום 6-8 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה והפלפל פריך רך, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)