קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

Moong Dal עם תרד

Moong Dal עם תרד
אם יש פלפלים צ'ילה, פלפלים צ' ילה, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. נסו Moong Dal עם תרד, Khatta Moong (All Green Moong Dal), ו moong dal tadka, איך לעשות moong dal (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המים, עדשים, תרד, פלפלים ירוקים צ ' ילה, זנגביל, כורכום, ומלח בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה ומבשלים עד העדשים מכרזים והמים נספגים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
כורכוםכורכום
עדשיםעדשים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים את השמן ואת ghee יחד במחבת קטנה; מטגנים את עלי הקארי, פלפלים צ ' ילה אדומים, זרעי כמון, זרעי חרדל, אבקת asafoetida בתערובת עד הזרעים מתחילים splutter. מערבבים את התערובת לתוך תערובת עדשים.
מרכיבים שתצטרך
אספוטידהאספוטידה
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
עלי קאריעלי קארי
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
עדשיםעדשים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גיגי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את הפלפל האדום על התערובת ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
4
מגישים חם.