Orecchiette עם ירקות, שעועית Garbanzo ו ריקוטה סלטה
צריך מנה עיקרית צמחונית? Orecchiette עם ירקות, שעועית Garbanzo ו ריקוטה סלטה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 607 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן זית, שעועית גרבנזו, ירקות חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Orecchiette עם עגבניות שרי, Marjoram, ו Ricotta Salata, ירקות נבולים עם סלט ריקוטה, ו ירקות מעורבים מוקפצים עם זיתים וריקוטה סלטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מים
5
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני קל השחמה, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את השום ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
7
מוסיפים את chard השוויצרי ומבשלים עד נבול. בקבוצות, מוסיפים את התרד ומבשלים עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
תרד
8
מוסיפים את השעועית והעגבניות ומבשלים 5 דקות. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
שעועית
9
מוסיף את הפסטה, 1/2 של הגבינה, וגרידת לימון. לזרוק היטב דק את הרוטב עם קצת מי פסטה, במידת הצורך.