Over-the-Top Mac 'n' Cheese לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 7 ומחירו 100 סנט למנה . מנה אחת מכילה 599 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -35 גרם שומן . אם יש לכם מלח מתובל, גבינת עיבוד, מקרוני מרפק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כמנה עיקרית משתלמת מאוד. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: כיריים מק'נ צ'יז , כיריים מק-נ-צ'יז , וכיריים מק-נ-צ'יז .
הוראות
1
מבשלים את המקרונים לפי הוראות האריזה. בינתיים, מערבבים בקערה גדולה את גבינות המואנסטר, הצ'דר ומונטריי ג'ק; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בסיר גדול ממיסים 1/2 כוס חמאה על אש בינונית. מערבבים פנימה את השמנת, הביצים, הגבינה המעבדת, המלח המתובל, הפלפל ו-1-1/2 כוסות מתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות