Paletas משמש-וניל קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Paletas משמש-וניל קלוי. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, סוכר, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו טארט משמש & וניל קלוי, עוגות משמש, וניל וקינואה צלויות, ו עוגות משמש, וניל וקינואה צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
שים את משמשים ווניל שעועית (מגורד עם תרמיל) למחבת עם הסוכר ומערבבים היטב. מכסים בחופשיות בנייר אלומיניום, מניחים בתנור ומבשלים עד שהמשמשים מתרככים ויש להם ניחוח קלוי נחמד. הקפד לערבב מעת לעת כך התערובת לא מקל; להוסיף קצת מים אם אתה מוצא את זה דבק (על ½ כוס).
אפשר לתערובת להתקרר ולהשליך שעועית וניל (או לשטוף ולשמור לשימוש אחר). מחית את התערובת בבלנדר ולהוסיף מספיק מים כך שיש לו עקביות pourable. מערבבים במיץ לימון ומלח ויוצקים לתוך תבניות.
להקפיא, ולהכניס מקל פעם התערובת קפואה למחצה כך המקל יעמוד בפני עצמו; להקפיא עד שנקבע לחלוטין, לפחות כמה שעות. Unmold אותם על ידי טבילה התבניות לתוך מחבת עם צדדים גבוהים, מלא במים חמים. השאר לכמה שניות ולמשוך בעדינות.
מגלגלים את paletas בפיסטוקים הקצוצים ברגע שהם unmolded (החיצוני נמס מעט יעזור להם לדבוק טוב יותר). אתה יכול גם לטבול את paletas מהר מאוד לתוך מים פושרים ולאחר מכן להתגלגל האגוזים.