Pan - צלעות חזיר צרוב עם מולסה-רוטב שזיפים
Pan-צרוב צלעות חזיר עם מולסה - רוטב שזיפים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך פחות נתרן מרק עוף, בצל, צלעות חזיר במרכז לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב שזיפים חם, צלעות חזיר בגריל עם רוטב שזיפים טרי, ו צלעות חזיר צרובות ברוטב ענבים.
הוראות
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק, אוכמניות, חומץ, מולסה, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, כוסברה, ושזיפים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד שזיפים רכים תערובת עבה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל על צלעות חזיר.
הוסף צלעות חזיר למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה. להפחית את החום בינוני; לבשל 4 דקות או עד הסוף.
הסר צלעות חזיר מחבת; לכסות ולשמור חם.
מוסיפים תערובת שזיף למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. תערובת שזיף כפית על חזיר.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.