Papas con סלסה דה Aguacate (תפוחי אדמה עם רוטב אבוקדו)
אם יש לך שיני שום, מלח ופלפל, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), סלמון קון סלסה De מנדרינה y aguacate (סלמון עם מנדרינה וסלסה אבוקדו), ו תפוחי אדמה עם רוטב גבינה (Papas a La Huancaína).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חותכים את תפוחי האדמה ברבעים ומניחים בקערה עם שמן, מלח, פלפל, שום, פפריקה וכמון.לזרוק עד תפוחי האדמה מצופים.
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה.
מניחים את כל החומרים במעבד מזון ותהליך עד חלקה.