Picadillo Con Carne de Res (תפוחי אדמה ובקר חשיש)
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה שלמה 30 בצד? Picadillo Con Carne de Res (תפוחי אדמה ובקר חשיש) יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, שיני שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Chorizo ובשר Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי), ו Picadillo Hash כוסות מאפין חום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את קוביות תפוחי האדמה בתנור הולנדי; מוסיפים מים כדי לכסות, ומביאים לרתיחה. מבשלים 8 דקות או עד מכרז.
לנקז ולהניח קוביות תפוחי אדמה בצד.
מבשלים בשר, בצל, פלפל, ושום במחבת על חום בינוני עד השחמה, ערבוב להתפורר. מערבבים בקוביות תפוחי אדמה, תמרינד טהור, כוסברה קצוצה, כמון, מלח ופלפל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם.
מגישים עם רוטב תמרינדי חריף.