Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugula ועם Taleggio ו Puttanesca
המתכון Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 826 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, מלח, פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמרים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. מתכונים דומים: פוטנסקה פיצה עם טאלג'יו וארוגולה, Fig & prosciutto pizzettas, ו Pizzettas אספרגוס עם Fontinan ו Prosciutto.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר קטן, להביא צ ' ילי ושמן לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ולתת פלפלים תלולים בשמן לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
בקערה קטנה להוסיף את חם (זה מפעיל את השמרים. אם המים חמים מדי השמרים ימותו ואם המים קרים מדי השמרים לא יפעלו) מי ברז מוסיפים את השמרים היבשים ואת הסוכר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בוא נשב 15 דקות. החלק העליון של המים יהיה בועה וזה יריח מאוד שמרני, זה מה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
6
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח והמלח. הפוך באר במרכז הקמח ומוסיפים את שמן הזית ואת תערובת שמרים / מים. באמצעות מזלג בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך תערובת שמרים / מים. לאחר שרוב הקמח משולב, הופכים את הבצק למשטח עבודה נקי וחלק ומשתמשים בידיים ללוש את הבצק למרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מנה את הבצק לתוך כדורי גודל כדור גולף. באמצעות מערוך, לגלגל כל בצק לתוך מלבן, אני אוהב צורות לא סדירות. אם לא להשתמש בבצק מיד, לעטוף כל 1 בניילון נצמד ושמורה עד מוכן לשימוש. אם משתמשים בבצק מיד צולים כל בצק משני הצדדים כך שיש סימני גריל והבצק נוקשה ופריך. למעלה חלק מהבצק עם פרמזן מגולח והשני עם טלג ' יו.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות
12
למעלה פיצות טלג ' יו עם תערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טלג ' יו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
13
מניחים פיצות בתנור עד שהגבינה נמסה, כ -3 עד 4 דקות. מיד כאשר פיצות פרמזן לצאת מהתנור, לארגן פרושוטו פרוסות על גבי ולאחר מכן העליון עם ארוגולה טפטוף עם שמן צ ' ילה פיקנטי.