קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugula ועם Taleggio ו Puttanesca

Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugula ועם Taleggio ו Puttanesca
המתכון Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 826 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, מלח, פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמרים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. מתכונים דומים: פוטנסקה פיצה עם טאלג'יו וארוגולה, Fig & prosciutto pizzettas, ו Pizzettas אספרגוס עם Fontinan ו Prosciutto.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר קטן, להביא צ ' ילי ושמן לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ולתת פלפלים תלולים בשמן לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
בקערה קטנה להוסיף את חם (זה מפעיל את השמרים. אם המים חמים מדי השמרים ימותו ואם המים קרים מדי השמרים לא יפעלו) מי ברז מוסיפים את השמרים היבשים ואת הסוכר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בוא נשב 15 דקות. החלק העליון של המים יהיה בועה וזה יריח מאוד שמרני, זה מה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח והמלח. הפוך באר במרכז הקמח ומוסיפים את שמן הזית ואת תערובת שמרים / מים. באמצעות מזלג בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך תערובת שמרים / מים. לאחר שרוב הקמח משולב, הופכים את הבצק למשטח עבודה נקי וחלק ומשתמשים בידיים ללוש את הבצק למרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
7
להחזיר את הבצק לקערת הערבוב, לכסות בניילון נצמד ולהגדיר במקום חם לפחות 1 שעה או עד שהבצק הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
8
מחממים תנור ל 425 מעלות F גריל מחממים לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בקערה קטנה, מערבבים יחד את העגבניות, הזיתים, הצלפים, פתיתי הפלפל האדום ומתבלים במלח וטפטופים של שמן זית, מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מברשת וגריל שמן כדי להסיר כל crud ונקי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
מנה את הבצק לתוך כדורי גודל כדור גולף. באמצעות מערוך, לגלגל כל בצק לתוך מלבן, אני אוהב צורות לא סדירות. אם לא להשתמש בבצק מיד, לעטוף כל 1 בניילון נצמד ושמורה עד מוכן לשימוש. אם משתמשים בבצק מיד צולים כל בצק משני הצדדים כך שיש סימני גריל והבצק נוקשה ופריך. למעלה חלק מהבצק עם פרמזן מגולח והשני עם טלג ' יו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
למעלה פיצות טלג ' יו עם תערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
13
מניחים פיצות בתנור עד שהגבינה נמסה, כ -3 עד 4 דקות. מיד כאשר פיצות פרמזן לצאת מהתנור, לארגן פרושוטו פרוסות על גבי ולאחר מכן העליון עם ארוגולה טפטוף עם שמן צ ' ילה פיקנטי.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
חותכים פיצות לחתיכות ומגישים מיד מעוטר בעירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרארוגולה התינוקארוגולה התינוק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון5כדי 6 פלפלים צ'ילה פרזנו, קצוץ בערךכדי 6 פלפלים צ'ילה פרזנו, קצוץ בערך6שרימפס וורידיםשמן חדור צ'ילי, לקישוטשמן חדור צ'ילי, לקישוט6שרימפס וורידיםעירית קצוצה, לקישוטעירית קצוצה, לקישוט2חתיכות טופי הית' ברקורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמגולען זיתים gaeta, פרוסמגולען זיתים gaeta, פרוס227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.Parmigiano-רג'יאנו, מגולח דקParmigiano-רג'יאנו, מגולח דק2עגבניות שזיף, חתוכות לקוביותעגבניות שזיף, חתוכות לקוביות113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרושוטו, פרוס דקפרושוטו, פרוס דק1צביטהצבוט פתיתי פלפל אדוםצבוט פתיתי פלפל אדום1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום6שרימפס וורידיםמלחמלח1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת טלג'יו, הקליפה הוסרה וקצוצהגבינת טלג'יו, הקליפה הוסרה וקצוצה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמי ברז חמיםמי ברז חמים