קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה)

Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פולו alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כיסי עגל בסגנון של Valle D ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana, Pollo alla pana (עוף בשמנת), ו עוף כמו אשת החוואי היה עושה: פולו אלה קונטדינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חזה עוף 1 בין 2 יריעות ניילון נצמד או נייר קלף ולהשתמש פטיש בשר או מחבת כדי להלום אותו בעדינות לעובי אחיד, על 1/2 אינץ'. חזור עם השדיים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את הקמח בצלחת רחבה, רדודה, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומקציפים לשלב. לדלות כל שד בתערובת הקמח ולנער כל עודף.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר זה קצף, להוסיף את השדיים עוף ו sauté עד חום זהוב, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
הסר לצלחת ולהניח בצד.
4
מוסיפים את היין ומגרדים את תחתית המחבת בכפית עץ כדי לשלב כל חתיכות משחימות לתוך הרוטב.להחזיר את העוף למחבת ולהפחית את החום לנמוך. מחלקים את הפרושוטו בין השדיים עוף, ולאחר מכן לחלק את הגבינה. מבשלים, רוטב כפיות על העוף כדי לעזור להמיס את הגבינה, עד שהרוטב התעבה מעט, כ 3 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים כמה כפות מים אם הרוטב נעשה סמיך מדי.) מתבלים בפלפל ומגישים.שיוך משקאות: נסה לבן צפון איטלקי עם זה, משהו חד ומוגדר כמו פינו גריג 'יו 2005 מן המאסטר של אדיג' ה אלטו, אלויס לגדר. יש לו אגס ירוק חד וטעמים צמחיים אשר ידגיש את כל האלמנטים בצלחת פשוטה זו.
מרכיבים שתצטרך
פינו גריג ' יו.פינו גריג ' יו.
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ