קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Portabellas צ'ילי צבוע במאפה עלים

Portabellas צ'ילי צבוע במאפה עלים
Portabellas צ'ילי צבוע במאפה עלים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 377 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו צ'ילי פיורה צ' יפוטלה, מאפה נפוח, רוטב צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 39%. מתכונים דומים: Portabellas צ'ילי צבוע במאפה עלים, סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, ו בצק עלים.

הוראות

1
לפתוח גיליון בצק עלים על לוח מקומח קלות; לחתוך לרבעים, כל 5 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
2
מרדדים כל מעט לתוך ריבוע 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
בקערה קטנה, מערבבים רוטב צדפות וצ 'ילי צ' יפוטלה טהור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
רוטב צדפותרוטב צדפות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מברשת תערובת בנדיבות על שני הצדדים של כובעי פטריות, באמצעות כל זה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מרכז כל כובע, מצד זימים למעלה, על כיכר בצק עלים. מקפלים פינות של מאפה על פטריות כדי לצרף, חופפים מעט; קמצוץ קצוות יחד כדי לאטום. להגדיר חבילות, תפרים למטה מעט זה מזה, על גיליון אפייה 12 על 15 אינץ ' מצופה קלף בישול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
בקערה קטנה, להכות ביצה להתמזג עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מברשת צמרות וצדדים של חבילות מאפה בקלילות עם תערובת ביצה (להשליך נוסף). עם סכין קטנה וחדה, לחתוך שלושה או ארבעה חריצים (כל אחד על 1/4. ארוך) דרך מאפה על גבי כל צרור.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
אופים בתנור רגיל או הסעה 425 עד בצק עלים הוא חום זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים חמים.
10
ניקוי פטריות: לקצץ את תחתית קשה או דהוי של גבעולי פטריות וכל כתמים חבולים או פגמים. (עבור שיטאקים וצדפות, להסיר את הגזע הסיבי כולו.) עבור פטריות מוצקות כגון portabellas, לנגב את הלכלוך עם מטלית לחה או במקום במסננת, לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים, להתייבש עם מגבות. עבור פטריות עדינות שיש להם הרבה מקומות ללכלוך להסתיר, כגון chanterelles וקיפודים, לשקוע בקערה של מים קרים להתסיס בעדינות עם הידיים לשחרר את כל החלקיקים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מסננים, שוטפים בזהירות תחת מים זורמים, בעדינות לטפוח יבש עם מגבת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ה-Cava Mestres Reserva Brut 1312 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קש חיוור צהוב בצבע עם גוונים ירוקים גלויים בועות בסדר, אלגנטי. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות אינטנסיביים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים לחתוך. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתות.