תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Poule au סיר עם כדורי מלית & קרם שום. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 936 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך עוף, ביצה, חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף בסיר (Poule au Pot) עם תפוחי אדמה וסקווש, Poule au Pot, ו Poule Au Pot.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את העוף בתבשיל flameproof ושופכים מעל 600 מ " ל מים והיין. הרבעה הבצל עם שיני.
מוסיפים למחבת עם זר garni, שום ותבלינים, ואז מביאים לרתיחה. מכסים ומכניסים לתנור למשך 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
כדי להפוך את קרם השום, מבשלים את שיני שום unpeeled במחבת קטנה של מים במשך 30 דקות עד רך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט החוצה לתוך קערה מחית עם מלח ופלפל. מערבבים את frache crme וקצה לתוך קערה, ואז לשמור במקרר עד הצורך.