קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

Puchero Santafereño (בשר בקר קולומביאני, עוף ונזיד חזיר)

Puchero Santafereño (בשר בקר קולומביאני, עוף ונזיד חזיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Puchero Santafereño (בשר בקר קולומביאני, עוף ונזיד חזיר). המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 736 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בשר בקר, בשר חזיר, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: בשר Puchero (תבשיל מקסיקני עם Hominy & ירקות ) , נזיד בקר קולומביאני (Sudado de Res), ו Sudado de Cardo (תבשיל חזיר קולומביאני).

הוראות

1
בסיר גדול, מניחים את הבשר, בשר חזיר, עוף, תירס, aliños, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, ואז מכסים ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את הצ ' וריסוס, תפוחי אדמה, פלנטיין, יוקה וכרוב. המשך לבשל במשך 30 דקות נוספות או עד הירקות הם מזלג מכרז. מערבבים בכוסברה.לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קסבהקסבה
4
מגישים את המרק בקערות קטנות ומקשטים בכוסברה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים את שאר החומרים על צלחות בודדות מחלק את העוף, בשרים וירקות באופן שווה, ולאחר מכן העליון עם הוגאו ומגישים עם אורז לבן ואבוקדו בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז לבןאורז לבן
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות