קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

Puchero Santafereño (בשר בקר קולומביאני, עוף ונזיד חזיר)

Puchero Santafereño (בשר בקר קולומביאני, עוף ונזיד חזיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Puchero Santafereño (בשר בקר קולומביאני, עוף ונזיד חזיר). המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 736 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בשר בקר, בשר חזיר, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: בשר Puchero (תבשיל מקסיקני עם Hominy & ירקות ) , נזיד בקר קולומביאני (Sudado de Res), ו Sudado de Cardo (תבשיל חזיר קולומביאני).

הוראות

1
בסיר גדול, מניחים את הבשר, בשר חזיר, עוף, תירס, aliños, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, ואז מכסים ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מוסיפים את הצ ' וריסוס, תפוחי אדמה, פלנטיין, יוקה וכרוב. המשך לבשל במשך 30 דקות נוספות או עד הירקות הם מזלג מכרז. מערבבים בכוסברה.לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
קסבהקסבה
4
מגישים את המרק בקערות קטנות ומקשטים בכוסברה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את שאר החומרים על צלחות בודדות מחלק את העוף, בשרים וירקות באופן שווה, ולאחר מכן העליון עם הוגאו ומגישים עם אורז לבן ואבוקדו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אורז לבןאורז לבן
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות