קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות65
מגזין

Rasedar Rajma (שעועית ברוטב קארי)

Rasedar Rajma (שעועית ברוטב קארי)
Rasedar Rajma (שעועית ברוטב קארי) עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 239 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. אם יש לכם כורכום, מלח, garam מסאלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. נסו שעועית אדומה קארי (Punjabi Rajma), Rajma (שעועית קארי), ו שעועית אדומה קארי וכרובית (רג'מה מסאלה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר מהחום ולאפשר את השעועית לנוח, מכוסה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
מסננים את המים, מוסיפים עוד 6 כוסות מים, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שעועית מכרז, כשעה. (לסירוגין, לחץ לבשל את השעועית: להביא ללחץ גבוה ומבשלים במשך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
הסר מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי. כאשר השעועית נעשית, להשאיר אותם בנוזל הבישול שלהם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
מחממים סיר שאינו מקל על חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים את הבצל הטחון ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את השום ואת ajwain ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
AjwainAjwain
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהנוזל שלהם התאדה, כ -5 דקות. מערבבים את היוגורט הלא חלבי ואת כוסברה, חילבה, כורכום, garam masala, ופלפל צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כורכוםכורכום
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
8
מסננים 2 כוסות של נוזל מן השעועית ומערבבים חצי ממנו לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מוסיפים את הרוטב לשעועית ומערבבים. אם הרוטב הוא עבה מדי או יבש, להוסיף קצת או את כל שעועית שמורות בישול נוזלי. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, לפחות 20 דקות, עד שהרוטב התעבה וטעמים מעורבבים. בדוק תבלינים ולהוסיף מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מעבירים למנה, מקשטים עם כוסברה אם אתה רוצה, ומגישים עם אורז בסמטי או chapatis, paranthas, או naan.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
נאןנאן

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
פריך להפליא ועדין עצמות עם שפע של פלפל וקורטוב של פזרנות. לא פלא, כי היין הזה גדל על שונית הצדפות המאובנים הגדולה בעולם.