Rasedar Rajma (שעועית ברוטב קארי)
Rasedar Rajma (שעועית ברוטב קארי) עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 239 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. אם יש לכם כורכום, מלח, garam מסאלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. נסו שעועית אדומה קארי (Punjabi Rajma), Rajma (שעועית קארי), ו שעועית אדומה קארי וכרובית (רג'מה מסאלה) (מתכונים דומים).
הוראות
הסר מהחום ולאפשר את השעועית לנוח, מכוסה, לפחות 1 שעה.
מסננים את המים, מוסיפים עוד 6 כוסות מים, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שעועית מכרז, כשעה. (לסירוגין, לחץ לבשל את השעועית: להביא ללחץ גבוה ומבשלים במשך 8-10 דקות.
הסר מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי. כאשר השעועית נעשית, להשאיר אותם בנוזל הבישול שלהם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מחממים סיר שאינו מקל על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את הבצל הטחון ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את השום ואת ajwain ומערבבים במשך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהנוזל שלהם התאדה, כ -5 דקות. מערבבים את היוגורט הלא חלבי ואת כוסברה, חילבה, כורכום, garam masala, ופלפל צ ' ילי.
מסננים 2 כוסות של נוזל מן השעועית ומערבבים חצי ממנו לתוך הרוטב.
מוסיפים את הרוטב לשעועית ומערבבים. אם הרוטב הוא עבה מדי או יבש, להוסיף קצת או את כל שעועית שמורות בישול נוזלי. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, לפחות 20 דקות, עד שהרוטב התעבה וטעמים מעורבבים. בדוק תבלינים ולהוסיף מלח לפי הטעם.
מעבירים למנה, מקשטים עם כוסברה אם אתה רוצה, ומגישים עם אורז בסמטי או chapatis, paranthas, או naan.