Raspberry-פודינג שוקולד
פטל-פודינג שוקולד דורש כ 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 402 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. אם יש לכם מים, סוכר, ריבת פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטל פודינג שוקולד פופס, עוגת פודינג פטל שוקולד, ו פודינג לחם שוקולד-פטל (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד חלב, סוכר, קקאו, קורנפלור, ומלח בסיר כבד בגודל בינוני על חום בינוני גבוה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד התערובת חמה. בהדרגה לטאטא 1/3 כוס תערובת חלב חם לתוך ביצה.
מקציפים תערובת ביצים לתערובת חלב חמה נותרת.
לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
הסר מהחום, ולהוסיף שוקולד קצוץ, ערבוב עד שוקולד נמס תערובת חלקה. מערבבים וניל.
יוצקים תערובת לתוך קערת זכוכית.
מניחים לעטוף פלסטיק חובה כבדה ישירות על תערובת חמה (כדי למנוע סרט להרכיב), וצינה 2 שעות או עד פודינג הוא מגניב לחלוטין.
ריבת פטל מיקרוגל בקערה קטנה-בטוח במיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או עד מומס. כף 1 כף. ריבה מומסת לתחתית של כל 5 מנות אישיות, ומעל כל אחד עם 1/2 כוס פודינג ו 1 כף. ציפוי מוקצף. מערבבים 1 כפית. מים לריבה מותכת שנותרה, וטפטוף 1/2 כפית. תערובת ריבה על גבי ציפוי מוקצף על כל פודינג.