Risi E Bisi עם צ'יפס פרושוטו אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Risi E Bisi עם צ'יפס פרושוטו אפוי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 833 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פרושוטו, מים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: Risi E Bisi, Risi E Bisi, ו Risi e Bisi.
הוראות
מניחים את תרמילי אפונה בסיר גדול ויוצקים כ 3 ליטרים של מים קרים עליהם להוסיף את סלרי גזר עלה דפנה. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים אותם במשך 15 דקות. כבה את החום ולתת מרק תרמיל אפונה להתקרר כדי להתחמם.
מסננים את התרמילים היטב, משליך את המוצקים. מתבלים את "המים הירוקים" עם כפית מלח. (אם לא מכינים את risi e bisi בתוך שעה בערך, לקרר עד 3 ימים). בכל מקרה "מים ירוקים" יש להביא לרתיחה כאשר אתה מוכן לעשות את המנה הסופית. אתה צריך כשישה כוסות לשרת 4 אנשים.מחממים תנור ל 400 מעלות F. מברישים קלות תבנית אפייה מצופה קלף עם שמן זית. מסדרים פרושוטו פרוסות על הסדין, לא נוגעים זה בזה.
מניחים לתנור חם ואופים עד 10-12 דקות פריך. לצפות בו בזהירות כי זה יכול לשרוף במהירות.
הסר את הסדין מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. אל תנסה להזיז את" צ ' יפס " עד מגניב לחלוטין.
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול וכבד מעל חום בינוני. להמס במחצית החמאה ולאחר מכן להוסיף את שאלוט. מבשלים לרגע או שניים עד מצופה היטב ואז להוסיף את pancetta, ערבוב לעתים קרובות עד שהוא מתחיל חום. בערך 5 דקות. מנמיכים את החום ומוסיפים את ערבוב האורז כדי לקבל את זה מצופה היטב. לבשל ערבוב לעתים קרובות על 3 דקות.
מוסיפים חצי ירוק ומבשלים על 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף מניה נוספת אם המחבת מתחילה להתייבש. לאחר האורז מבושל חלקית ספג הרבה מרק טעים, להוסיף את שאר המניה. המטרה שלך היא עקביות כי הוא באמצע הדרך בין ריזוטו ומרק. פחות או יותר של המניות הנותרות (ואולי קצת מים) ייתכן שיהיה צורך, להשתמש בשיקול דעתך.לאחר הרתיחה מושגת להוסיף את האפונה ומבשלים עד רק מבושל דרך ואת האורז הוא אל דנטה, על 5-6 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים בחמאה הנותרת והפרמזן. התאם עקביות עם קצת מים במידת הצורך.
מגישים חמים עם שבבי פרושוטו בצד.