Sake-הליבוט מאודה עם גזר מקורר
הליבוט מאודה סאקה עם גזר מקורר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 418 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך סאקה, שיני שום, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סאקי-הליבוט מאודה עם זנגביל וכרוב, סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר, ו מולים מאודים סאקי.
הוראות
מדף ריסוס עם ספריי nonstick.
מפזרים את שני הצדדים של הליבוט עם מלח ופלפל, ואז מפזרים העליון של פילה עם 2 כפיות שמיר; מניחים דגים על מדף ספינת מוכן.
מערבבים סאקה ובצל בסיר גדול; מביאים לרתיחה. המשך להרתיח 2 דקות.
מוסיפים גזר ושום לסיר; לחזור לרתיחה.
מקום מדף ספינת קיטור עם דגים מעל נוזל בסיר. מכסים את הסיר בחוזקה דגים קיטור עד רק אטום במרכז, על 8 דקות.
חותכים כל פילה לרוחב במחצית; מכסים בנייר כסף. תשליך בצל. באמצעות כף מחוררת, להעביר גזר ושום לקערה קטנה; לערבב חמאה הנותרים 2 כפיות שמיר. מתבלים במלח ופלפל. כף גזר לצד דגים על מגש. מרתיחים נוזל בסיר עד מופחת 6 כפות, על 3 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו