קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

Shank בקר מטוגן אסיה עם סלט מגורר חם חמוץ

Shank בקר מטוגן אסיה עם סלט מגורר חם חמוץ
אסיה Shank בשר מטוגן עם סלט חם חמוץ מגורר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ג'ינג'רוט, שיני שום, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: Shank בקר מטוגן אסיה עם סלט מגורר חם חמוץ, בירה צלוי בשר בקר עם גריסים שום, ו קרוק-סיר אסיאתי בסגנון בשר טחון.

הוראות

1
הנקודה של תבשיל, זה צריך ללכת בלי לומר, הוא הטעם שלה ולא הצורה שלה. אז בעוד רצועות הסלט הפריכות של גזר, בצל ירוק ופלפל פעמון, להביא צבע ויופי למחקר החום אחרת, המרקם שלהם ביס אסיה בטעם לספק את השותף המושלם עבור spiciness ארומטי עשיר של התבשיל רך-braised מתחת.
מרכיבים שתצטרך
2
בישול השוק על העצם נותן לי הנאה פרימיטיבית מסוימת, והבשר עוד יותר רוך נמס, אבל אתה יכול לקנות שק בשר קוביות את העצם (או בשר תבשיל אחר, אם אתה חייב), ובמקרה זה, אתה לא צריך הרבה במשקל.
מרכיבים שתצטרך
3
יחד עם התבשיל והציפוי הפריך, החם והחמוץ שלו, אני מגיש מחית ג ' ינג 'ר ופירה ותפוחי אדמה, הג' ינג ' ר מציע הד מושתק של הצלילים בדרום מזרח אסיה. בעוד קערה פשוטה של אורז תהיה אלטרנטיבה טובה, יודע כי מחית ארומטי עושה עבור פנטסטי, תפוחי אדמה לוהט יום או יומיים לאחר מכן.
מרכיבים שתצטרך
4
עבור הבשר: מחממים התנור ל 300 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
5
רבע לקלף את הבצל, לקלף בערך לחתוך את הג ' ינג ' ר ולשים לתוך המעבד עם שיני שום קלופים כוסברה. בליץ עד קצוץ דק, ואז לחמם את השמן בתנור הולנדי גדול ומטגנים את התערובת בעדינות, עד רך ומתחיל לתפוס במחבת; זה צריך לקחת כ 10 דקות, על חום בינוני ועם ערבוב קבוע.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים את היין הסיני (או שרי) ולתת לו לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את רוטב הסויה, סוכר חום, מרק, רוטב צדפות וחומץ. מביאים לרתיחה, ואז טיפה במקלות הקינמון וכוכב אניס.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את החתיכות של שוק בשר ולתת לכל דבר לבוא עד בועה שוב, ואז מהדק על מכסה ולשים לתוך התנור במשך 2 שעות (סטייק תבשיל רגיל עשוי להימשך זמן רב יותר).
מרכיבים שתצטרך
9
קח את התנור ההולנדי בזהירות מהתנור, תוך שימוש בכפית מחוררת, להסיר את הבשר לצלחת חסינה, לכסות בנייר אלומיניום, ולשמור על חם בתנור, בעוד אתה להרתיח במרץ את הרוטב בתנור ההולנדי על התנור, ללא מכסה, עד שהוא מופחת על ידי כמחצית.
מרכיבים שתצטרך
10
לסלט: לקלף את הגזר, לחתוך לפרוסות ארוכות, ולאחר מכן julienne אותם (כלומר לחתוך לרצועות כמו גפרור). לקצץ ולחצות את הבצל הירוק ולאחר מכן julienne גם כן. זורעים את הצ 'ילי וגם חותכים לג' וליאנים, וקוצצים דק את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
11
מערבבים את כל הירקות החתוכים והכוסברה הקצוצה בקערה. בקערה אחרת מערבבים את מיץ הלימון, רוטב דגים וסוכר משובח, ומלבישים את הירקות עם זה.
מרכיבים שתצטרך
12
להגשה: לסדר את הבשר על מגש הגשה ויוצקים מעל הרוטב המופחת על הבשר, ולאחר מכן להתלבש העליון עם סלט חם חמוץ מגורר. אם אתם משתמשים בקוביות של בשר מבושל, ולא בחתיכות של שוק, סביר להניח שעדיף להשתמש בצלחת עמוקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
13
שים לב: לבשל את הבשר במשך 1 3/4 שעות ולאחר מכן להעביר לקערה להתקרר. מכסים, מקררים ומאחסנים במקרר עד 2 ימים. כאשר מוכן לשימוש, להחזיר את הבשר לתנור ההולנדי ולחמם בעדינות עד הרוטב הוא רק רותח. מכסים וחוזרים לתנור למשך 30 דקות, או עד שהבשר רותח.
מרכיבים שתצטרך
14
מעבירים בשר לצלחת חסינת-קנה ורוטב סיום, לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
15
ההקפאה הערה:לבשל מגניב כמו לעיל ואז להקפיא עד 3 חודשים במיכל אטום. להפשיר לילה במקרר לחמם ולסיים כמו לעיל.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.