קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

Smoky-צלעות בשר בקר מנגל מתוק

Smoky-צלעות בשר בקר מנגל מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברביקיו מתוק מעושן צלעות בשר קצר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1266 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו צ'יפוטלס ברוטב adobo, פלפל קאיין, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: צלעות בקר בגריל עם רוטב ברביקיו מעושן ומתוק, צלעות בקר מטוגנות עם גריסים חזרת גביני ורוטב פורטר חמוץ מתוק, ו צלעות בקר קצרות.

הוראות

1
מניחים את כל המרכיבים למעט הצלעות בקערה בינונית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הצלעות בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' ולסדר אותם בשכבה אפילו. באופן שווה לשפשף את תערובת התבלינים על כל הצדדים של הצלעות ולכסות את המנה עם רדיד אלומיניום. (בשלב זה, אתה יכול לצלות את הצלעות מיד, אבל עבור הטעם הטוב ביותר ואת המרקם, לקרר אותם עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. (אם שפשפת את הצלעות מראש, להסיר אותם מהמקרר ולהניח בצד בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם, לפחות 20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את שאר החומרים, מקציפים לשלב, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, לטאטא מדי פעם, עד הטעמים התמזגו והרוטב צמצם לכ -2 1/2 כוסות, כ -30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים גז או גריל פחם עד בינוני (כ 177° עד450).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מניחים את הצלעות על הגריל ומברישים אותם עם חלק מהרוטב. מכסים את הגריל ומבשלים עד סימני גריל מופיעים על החלק התחתון של הצלעות, על 5 דקות. סובב את הצלעות, מברשת עם רוטב, לכסות, ולבשל עוד 5 דקות. הפוך ומברשת כל 5 דקות עד שהרוטב התעבה ויצר זיגוג והצלעות מחוממות דרך, כ -20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מעבירים את הרוטב הנותר לקערת הגשה ומגישים עם הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

2צ'יפוטלס ברוטב אדובו, קצוץ דקצ'יפוטלס ברוטב אדובו, קצוץ דק2קילוגרם(2-כדי 2-1/2-inch-עבה) flanken-צלעות בקר קצר לחתוך(2-כדי 2-1/2-inch-עבה) flanken-צלעות בקר קצר לחתוך1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם12 כפיות אבקת שום1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי12 כפיות אבקת שוםכמון טחוןכמון טחון3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים12 כפיות אבקת שום1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל צהוב קצוץ דקבצל צהוב קצוץ דק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.