Sopa de Orjas (מרק אורז קולומביאני)
גשו לסופר וקנו אכיוט, כמון טחון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: Sopa de Torrejas (בשר קולומביאני ומרק Fritters), מרק פלנטיין קולומביאני (Sopa de Platano), ו Sopa de Albóndigas (מרק כדורי בשר בסגנון קולומביאני).
הוראות
מחממים את השמן מעל חום בינוני בסיר גדול, מוסיפים את הבצל, בצל ירוק, כמון שום, אכיוט, כוסברה, מלח ופלפל.
מניחים את האורז במעבד המזון ומעבד במשך כ 2 דקות.
מערבבים היטב, את האורז, חלב, ביצים, sazon גויה, כמון, מלח ופלפל בקערה בינונית.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' במחבת. זרוק את תערובת האורז על ידי כפות לתוך שמן חם. מבשלים 2 עד 4 דקות, או עד הזהב, פונה פעם אחת.
ניקוז על מגבות נייר. תניח בצד.
מוסיפים את הטוגנים למרק ומבשלים עוד 12 דקות.
מוסיפים כוסברה טרייה ומגישים חם עם אורז ואבוקדו בצד.