Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloins בקליפות תירס עם חמוציות-סלסה אבוקדו
Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloins בקליפות תירס עם סלסה חמוציות אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מלח, זרעי כוסברה, פילה חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אסייתי 5 Spice ברביקיו חזיר פילה עם מנגו הדר Salsan ו Scallion פרנקי עוטפת, Spice-שפשף טורקיה Tenderloins בגריל, ו Spice-שפשף צלעות חזיר עם סלסה בקיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים זרעי כמון, זרעי כוסברה, ופלפלים שחורים במחבת יבשה קטנה על חום בינוני עד ארומטי, על 2 דקות. טוחנים היטב תערובת תבלינים במטחנת תבלינים או מעבד מיני.
מערבבים תבלינים טחונים, שאלוט, שמן זית, מלח ושום בקערה קטנה עד צורות הדבק. לשפשף חזיר מכל הצדדים עם משחת תבלינים. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות או לילה.
קרע 4 קליפות תירס לאורך לרצועות 1/2 ל 3/4 אינץ ' רחב.
מקום 1 בשר חזיר tenderloin יומן במרכז כל קליפת תירס הנותרים. לעטוף קליפות תירס סביב מרכז חזיר ועניבה וקצוות של כל אחד עם רצועות קליפות תירס כמו tamales, סוגר חזיר לחלוטין.
מניחים חבילות חזיר על מדף על תבנית אפייה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים במגבת מטבח לחה, ואז לסכל, ומקררים.)
אופים חבילות חזיר שנחשפו עד מדחום מיד לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כל חתיכה רושמת 66°, 35 עד 45 דקות, בהתאם לעובי של חזיר.
מניחים 1 צרור חזיר על כל אחד 8 צלחות.
הסר את רצועת הקליפה מ 1 קצה של כל אחד; מקפלים קליפות תירס מעט לאחור, חושף כמה בשר. סלסה אוכמניות אבוקדו כף לצד ומגישים.