קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות12
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

Table Top S'mores

Table Top S'mores
Table Top S'mores עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 1779 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -39 גרם שומן כל אחת. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 8 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-30 דקות . אם יש לכם סוכר מגורען, חלב, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: S'mores-n-berry Bars ליום S'mores הלאומי - 10 באוגוסט , 4 ביולי קוקטייל FARM FARM TO TABLE של פטל, לבן ואוכמניות מרוח קציר וסלט בייקון ובלאו שולחן לשניים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לבלילה: מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
3 פאונד שוקולד ציפוי חצי מתוק3 פאונד שוקולד ציפוי חצי מתוק
3
מערבבים בקערה את החלב, הדבש, המולסה, הווניל והביצים. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח חיטה, קמח שיפון, 1 1/3 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערך 1 פאונד)אבקת סוכר, לפי הצורך (בערך 1 פאונד)
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מערבבים את החומרים הרטובים לתוך היבשים ומערבבים עד להטמעה מלאה. עובדים עד שנוצר בצק והוא מתאחד לכדור. אל תעבוד יתר על המידה. מקפיאים כל בצק נוסף לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
מערבבים את יתרת הסוכר והקינמון לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
6
מרדדים את הבצק לעובי של כ-1/8 אינץ'. עגנו את הבצק וחתכו בעזרת חותכן פסטה בקצה גלי ליצירת 20 קרקרים של גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים את הקרקרים על נייר אפייה, מפדרים בסוכר הקינמון ואופים עד שהשוליים מזהיבים, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
שכבה 1 קרקר גרהם, 1 חתיכת שוקולד, 1 מרשמלו ולמעלה עם קרקר גרהם נוסף וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
2
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפדרים קלות באבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
שלבו את הסוכר הגרגירי, סירופ התירס ו-1/2 כוס מים קרים יחד בסיר עם תחתית כבדה עם מדחום לממתקים. מביאים לרתיחה ומבשלים לטמפרטורה של 235 מעלות F, (שלב כדור רך של קרמל).
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בזמן שהסוכר מתבשל מוסיפים את החלבונים למיקסר. ממיסים את הג'לטין ב-1/4 כוס מים קרים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
לאחר שהסוכר מגיע ל-235 מעלות צלזיוס, מסירים מיד מהאש ומערבבים פנימה את הג'לטין. הפעל את המיקסר למהירות גבוהה בזמן שהג'לטין נמס. כשהמיקסר פועל על רמה גבוהה, מקציפים את החלבונים עד לשיאים רכים ואז מזרימים את הסוכר החם לתוך הביצה, תוך יצירת אמולסיה תוך כדי שילוב בין השניים. אם הזרם מהיר מדי, הביצה תישבר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
אמולסיותאמולסיות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
לאחר שכל הסוכר נטמע בביצה, נוצר מרנג.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מוסיפים את גרידת התפוז ומקציפים את המרנג עד שהוא מעט מתחת לטמפרטורת הגוף. לאחר שהמרנג הגיע לטמפרטורה הנכונה, עוצרים את פעולת המיקסר ומניחים את המרנג לתוך שקית זילוף ומעבירים על נייר אפייה מוכן. מצפים את החלק העליון של המרשמלו באבק דק נוסף של אבקת סוכר לאחר הצנרת.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הניחו למרשמלו להתייבש באוויר למשך שעתיים. אחסן את כל המרשמלו שלא נעשה בו שימוש בשקית רוכסן אטומה עם כמות ליברלית של אבקת סוכר. הסוכר נועד לשמור על המרשמלו שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
9
ממיסים את השוקולד בקערה מעל מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
יוצקים את השוקולד המומס על תבנית מרופדת בנייר אפייה או על השיש לעלה אחת גדולה בעובי של כ-1/8 אינץ'. מצננים לטמפרטורת החדר ושוברים לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום

מרכיבים

8חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1kgssemisweet coating chocolatesemisweet coating chocolate1711 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל41/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים500חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטס סוכריותרוטס סוכריות300חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים467חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקינמון טחוןקינמון טחון4521 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4491 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה1כתום, מקונןכתום, מקונן454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'Powdered sugar, as needed (aboutPowdered sugar, as needed (about204חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך4חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house500חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי8ביצים שלמותביצים שלמות9761 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת