Table Top S'mores
Table Top S'mores עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 1779 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -39 גרם שומן כל אחת. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 8 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-30 דקות . אם יש לכם סוכר מגורען, חלב, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: S'mores-n-berry Bars ליום S'mores הלאומי - 10 באוגוסט , 4 ביולי קוקטייל FARM FARM TO TABLE של פטל, לבן ואוכמניות מרוח קציר וסלט בייקון ובלאו שולחן לשניים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
לבלילה: מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
מערבבים בקערה את החלב, הדבש, המולסה, הווניל והביצים. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח חיטה, קמח שיפון, 1 1/3 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח.
מערבבים את החומרים הרטובים לתוך היבשים ומערבבים עד להטמעה מלאה. עובדים עד שנוצר בצק והוא מתאחד לכדור. אל תעבוד יתר על המידה. מקפיאים כל בצק נוסף לשימוש עתידי.
מערבבים את יתרת הסוכר והקינמון לציפוי.
מרדדים את הבצק לעובי של כ-1/8 אינץ'. עגנו את הבצק וחתכו בעזרת חותכן פסטה בקצה גלי ליצירת 20 קרקרים של גרהם.
מניחים את הקרקרים על נייר אפייה, מפדרים בסוכר הקינמון ואופים עד שהשוליים מזהיבים, כ-8 דקות.
שכבה 1 קרקר גרהם, 1 חתיכת שוקולד, 1 מרשמלו ולמעלה עם קרקר גרהם נוסף וליהנות.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפדרים קלות באבקת סוכר.
שלבו את הסוכר הגרגירי, סירופ התירס ו-1/2 כוס מים קרים יחד בסיר עם תחתית כבדה עם מדחום לממתקים. מביאים לרתיחה ומבשלים לטמפרטורה של 235 מעלות F, (שלב כדור רך של קרמל).
בזמן שהסוכר מתבשל מוסיפים את החלבונים למיקסר. ממיסים את הג'לטין ב-1/4 כוס מים קרים ושומרים.
לאחר שהסוכר מגיע ל-235 מעלות צלזיוס, מסירים מיד מהאש ומערבבים פנימה את הג'לטין. הפעל את המיקסר למהירות גבוהה בזמן שהג'לטין נמס. כשהמיקסר פועל על רמה גבוהה, מקציפים את החלבונים עד לשיאים רכים ואז מזרימים את הסוכר החם לתוך הביצה, תוך יצירת אמולסיה תוך כדי שילוב בין השניים. אם הזרם מהיר מדי, הביצה תישבר.
לאחר שכל הסוכר נטמע בביצה, נוצר מרנג.
מוסיפים את גרידת התפוז ומקציפים את המרנג עד שהוא מעט מתחת לטמפרטורת הגוף. לאחר שהמרנג הגיע לטמפרטורה הנכונה, עוצרים את פעולת המיקסר ומניחים את המרנג לתוך שקית זילוף ומעבירים על נייר אפייה מוכן. מצפים את החלק העליון של המרשמלו באבק דק נוסף של אבקת סוכר לאחר הצנרת.
הניחו למרשמלו להתייבש באוויר למשך שעתיים. אחסן את כל המרשמלו שלא נעשה בו שימוש בשקית רוכסן אטומה עם כמות ליברלית של אבקת סוכר. הסוכר נועד לשמור על המרשמלו שלא יידבקו זה לזה.
ממיסים את השוקולד בקערה מעל מים חמים.
יוצקים את השוקולד המומס על תבנית מרופדת בנייר אפייה או על השיש לעלה אחת גדולה בעובי של כ-1/8 אינץ'. מצננים לטמפרטורת החדר ושוברים לחתיכות גדולות.