קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות6
סוגי מאכליםסלט
מגזין

Tam Taeng Kwaa של אנדי ריקר (סלט מלפפון תאילנדי) מ ' פוק פוק

Tam Taeng Kwaa של אנדי ריקר (סלט מלפפון תאילנדי) מ ' פוק פוק
Tam Taeng Kwaa של אנדי Ricker (סלט מלפפון תאילנדי) מ 'Pok Pok יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 222 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלפפונים יפניים, מיץ ליים, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו אנדי ריקר ' S Phat Thai (מקפיץ אטריות אורז מטוגן עם שרימפס, טופו, ובוטנים), עוגת גזר של אנדי ריקר, ו Naam ג'ים קאי של אנדי Ricker (רוטב טבילה צ' ילה מתוק) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת יבשה קטנה או ווק על חום בינוני, מוסיפים את השרימפס המיובש, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם יבשים כל הדרך ופריך מעט, כ 5 דקות. שים אותם בצד בקערה קטנה כדי להתקרר. הם ישמרו מכוסים בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס מיובששרימפס מיובש
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
שים את סוכר כף היד בקערה קטנה למיקרוגל, מפזרים על כפית 1/4 מים, מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומיקרוגל נמוך רק עד שהסוכר התרכך( לא נוזלי), 10 עד 30 שניות. Pound את התערובת בתוך מרגמה (או מועך אותו בקערה) עד שיש לך משחה חלקה. מכוסה, זה יישאר רך עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר כף ידסוכר כף יד
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
מרגמה ועלימרגמה ועלי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
חותכים אחד מחצאי הסיד לאורך לשלישים, ואז לחתוך את השלישים במחצית לרוחב. להפריש 3 של חתיכות (להזמין את הסיד שנותר למטרה אחרת).
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
שלב את השום, צ 'ילי, ו 1 כפית גדושה של סוכר דקל מרכך בתוך טיט חרס גדול קילו רק עד שיש לך בוצה עבה עם חתיכות קטנות אך גלוי של שום מעט שבור צ' ילי (לא להפוך את צ ' ילי לתוך דייסה), 5 עד 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר כף ידסוכר כף יד
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
הוסף את 3 פלחי סיד פאונד מאוד בקלילות ובקצרה, רק כדי לשחרר את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4
מוסיפים את השרימפס, חובטים קלות רק כדי לשחרר את הטעם שלהם (לא לרסק או לרסק אותם), ואז מוסיפים את השעועית הארוכה וחובטים קלות כדי לפגוע בהם (הם לא צריכים לשבור לחתיכות או לשטח באופן דרמטי).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
5
חצי את המלפפון לאורך ולחתוך אותו בזווית, לא סדיר 3/4-עד 1 אינץ גושים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
6
מוסיפים את המלפפון, את רטבי הדגים ואת מיץ הלימון. השלב הבא הוא קל אבל עדין. אתה רוצה להשתמש העלי בקושי לפגוע המלפפון (הולם קלות בזווית קלה, לא ישירות למעלה ולמטה) במשך כ 10 שניות, תוך שימוש בו זמנית בכפית גדולה כדי לגרוף את החלק התחתון של המרגמה, בעצם לזרוק את המלפפון, תערובת סוכר כף, ואת שאר החומרים כפי שאתה פאונד. אל תשבור את המלפפון.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סוכר כף ידסוכר כף יד
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
7
מוסיפים את העגבניות ואת פאונד בקלילות, רק כדי לשחרר את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הבוטנים ומערבבים בקצרה אך היטב עם הכף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
9
אם אתה משתמש אטריות, לשים אותם על צלחת עם קצוות מורמים או בקערה רדודה. כפית את התוכן של המרגמה, נוזל וכל, עליהם. מערבבים היטב לפני שאתם אוכלים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן אפשרויות נהדרות עבור תאילנדי. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
תערובת שנין בלאן מסה
תערובת שנין בלאן מסה
יין לבן עתיק, שנין בלאן, שימש כעוגן של יין זה ונתן לו את פריותו העזה וחומצותו המרעננת. Viognier מוסיף הערות פרחוני מתובל ועשיר רך, מושך אל החיך. מושלם עם פירות ים ועוף בגריל.